عمومی | دانشگاه صدا و سیما

موفقیت دانش آموخته دانشگاه صدا و سیما با «آشنگ»

موفقیت دانش آموخته دانشگاه صدا و سیما با «آشنگ»


فیلمساز جوان و فارغ التحصیل دانشگاه صدا و سیما از حضور موفق مستند « آشنگ » در جشنواره منطقه ای انجمن سینمای جوانان ایران و کسب تندیس بهترین فیلم این جشنواره خبر داد.
محمد صادق اسماعیلی به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: « آشنگ » در جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران نیز توجه داوران را به خود جلب کرد و در بخش بین الملل جشنواره سینما حقیقت به همراه ۳ فیلم مستند کوتاه از ایران با ۱۰ فیلم خارجی از ۱۰ کشور دنیا از جمله انگلستان، لهستان، روسیه، ترکیه و ... رقابت کرد.
وی درباره نام فیلم گفت:« آشنگ » به معنای خوشه های خالی خرماست و روایتگر زنانی است که در مناطق بیابانی و بخصوص مرزی مجبورند به سختی امرار معاش کنند و تمام بار زندگی را بر دوش بکشند. چرا که من در بسیار گرم و خشک شهداد کرمان متولد شدم، جایی با مردمانی سخت کوش، بیابانی مملو از داستان های پر رمز و راز که داستان های آن می تواند دست مایه خوبی برای شکل گیری درامی از دل واقعیت باشد.
اسماعیلی ادامه داد: سینما از کودکی برای من جذابیت داشت. می دانستم هرآنچه که ذهن ماست در عالم سینما معنای عینی پیدا می کند. از نوجوانی عکاسی می کردم و فیلم های مستند سفرنامه ای اولین تجربه های من بود برای ورود به عالم فیلم سازی. اما شروع فعالیت من به صورت حرفه ای در حوزه سینما و رسانه با کار فیلم سازی داستانی بود. کارشناسی سینما دارم و کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون را از دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۵ گرفتم. پایان نامه کارشناسی ارشد من با موضوع « مستندسازی تک نفره» و راهنمایی دکتر محمود اربابی بود.
این فیلمساز خوش آتیه افزود: هر ماه، یک یا دو  فیلمنامه کوتاه می نویسم. در لپ تاپم پوشه ای به اسم فیلمنامه دارم که پر از فیلمنامه های کوتاه و طرح فیلم مستند است. تاکنون بیش از ۱۰ فیلم کوتاه مستند و داستانی ساخته ام که بعضی از آنها مربوط به دوران دانشجویی است. بدون تردید نقاط ضعف دارم اغلب کارهایی که ساخته ام موفق بوده اند. فیلم های من کم هزینه اند و یاد گرفته ام فیلمسازی ارزان و آسان را تجربه کنم و اگر هزار تومان خرج یک فیلم کرده ام، ۱۰هزارتومان از آن به دست آورده ام.