موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه فنی دانمارک ( DTU) قرارداد پژوهشی امضا کرد
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشگاه فنی دانمارک (DTU) قرارداد مشترک پژوهشی امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، قرارداد این طرح با عنوان «اثر پلاسمای سرد بر برخی ویژگی های پروتئین ها و کربوهیدرات های غذایی» با هزینه ۱۷ هزار یورو به امضا و برای یک دوره سه ساله منعقد گردیده است.
این گزارش می افزاید: دانشگاه فنی دانمارک با سابقه ای نزدیک به دویست سال از برتریرین دانشگاه های اروپا و جهان در زمینه فناوری های روز به شمار می رود که براساس وبسایت رویترز دارای رتبه ۵۷ جهانی است.