ابتکارات حوزه آب؛ راهگشای مشکلات مدیریت شهری است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی فناوریهای آب (آبهای نامتعارف)، با حضور مسئولان ملی و استانی در جمع دانشگاهیان، کارشناسان واحدهای فناور و مخترعان در تالار اجتماعات دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
محمدرضا کلایی؛ شهردار مشهد با اشاره به اهمیت مدیریت منابع آبی، گفت: ابتکارات و خلاقیتهای خوبی در حوزه فناوریهای آب انجام شده است که میتوان از آنها برای مدیریت مشکلات موجود استفاده کرد.
وی تصریح کرد: بکارگیری توان و محصولات مبتکران و مخترعان و شرکتهای دانشبنیان در حوزه آب و فناوریهای مربوط به آن، یکی از اولویتهای شهرداری مشهد است.
در ادامه کامران داوری؛ عضو هیئتعلمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد از روند برگزاری جشنواره توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: رونق بخشیدن به فناوریهای آب، مهمترین هدف این جشنواره است.
وی افزود: رشد و توسعه فناوریها و بکارگیری آنها، میتواند بخشی از مشکلات آبی حوزههای بحرانی کشور را رفع کند.
سعید کیوانفر؛ معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسی مشهد نیز رویکرد این دانشگاه را حرکت به سمت یک دانشگاه نسل سوم با هدف به ثمر نشاندن علم و پژوهش در عرصه فناوری و خدمت به جامعه خواند.
وی با بیان اینکه دانشگاههای نسل سوم، موسسات ارزشآفرین و کارآفرین هستند، افزود: وجود مرکز فناوریهای پیشرفته در دانشگاه فردوسی مشهد ناشی از این رویکرد است.
کیوانفر در پایان اظهار داشت: افزایش مسئولیتپذیری اجتماعی، بینالمللیسازی و ارتقای رتبه دانشگاه در ردههای ملی و بینالمللی از جهتگیری های اصلی دانشگاه فردوسی مشهد است .
اعضای هیئتعلمی، مسئولان و مدیران همچنین کارشناسان داخلی و خارجی از ۱۵ کشور آسیایی، اروپایی و آفریقایی با حضور در دومین جشنواره ملی فناوریهای آب، و شرکت در هشتمین نشست آسیایی G-WADI و دومین نشست بینالمللی IDI به مدت دو روز، راههای برونرفت و مدیریت بحران آب در خراسان رضوی و شرق کشور را بررسی کردند .
در حاشیه این جشنواره نیز در بخش شرکتهای فناور و سرمایهگذار ۲۱ شرکت حضور پیدا کردند و اختراعات و کارهای جدید خود را در حوزه آب نظیر ساخت دستگاههای تصفیه، کاهنده مصرف و موارد مشابه به نمایش گذاشتند.
لازم به ذکر است در پایان مراسم اختتامیه از برترینهای دومین جشنواره ملی فناوریهای آب تقدیر به عمل آمد.