عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور رئیس دانشگاه نخستین نشست هیات داوران مرکزی جشنواره دانشجویی ابن‌سینا برگزار شد

با حضور رئیس دانشگاه نخستین نشست هیات داوران مرکزی جشنواره دانشجویی ابن‌سینا برگزار شد

گالری عکس
در این نشست که بعدازظهر روز دوشنبه ۲۶ آذر ۹۷ در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، هیات داوران مرکزی پیشنهادهای مربوط به ارزیابی چهار دوره قبلی جشنواره را به‌منظور بازنگری در آیین‌نامه موردبررسی قراردادند.
در این نشست پس از طرح پیشنهادهای مطرح‌شده، هریک از هیات داوران به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

تاکید بر رشد چندبعدی دانشجویان
دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز تعیین ملاک‌های انتخاب را به‌نوعی هدایت دانشجویان به خط‌مشی دانشگاه دانست و گفت:  یک دانشجو باید افزون بر تحصیل در رشته خود؛ ورزش کند، کتاب بخواند، انسانیت و نحوه رفتار مناسب با مردم را یاد بگیرد، در فعالیت‌های اجتماعی مشارکت کند و مدیریت و رهبری را بیاموزد.
وی افزود: دانشکده پزشکی باید دانشجویانی را تربیت کند که در آینده  پزشک خوبی باشند؛ بتوانند بیمارستان را اداره کنند و با مردم ارتباط خوبی داشته باشند. لذا در انتخاب‌ها باید همه این ملاک‌ها موردتوجه قرار گیرد.
رییس دانشگاه با تاکید برافزایش کیفیت جشنواره گفت: تکرار هرساله یک نفر به‌عنوان برگزیده و انتخاب یک دانشجو در چند محور کیفیت جشنواره را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر در یک محور، داوطلبی امتیاز لازم را کسب نکرد نباید در آن محور برگزیده‌ای انتخاب شود.

بازنگری آیین نامه جشنواره

در حاشیه این نشست، دکتر حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه، در توضیح موارد بازنگری شده گفت: پیشنهادهای ارائه‌شده حاصل تجربه برگزاری ۴ دوره قبلی جشنواره و نشست‌های مکرر اتاق فکر دانشجویان است که پس از بحث و بررسی هیات داوران مقرر شد این اصلاحات در آیین‌نامه اعمال شود.
وی با اشاره به پیشنهادهایی که مورد موافقت هیات داوران قرار گرفت گفت: نخستین تغییر مربوط به زمان برگزاری جشنواره است.  امسال در هفتم اسفندماه میزبان دانشجویان عزیز در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا خواهیم بود و از فردا فراخوان جشنواره اعلام می‌شود.
دکتر حلب چی با اشاره به بازنگری در چیدمان محورها و متولیان کمیته‌های تخصصی گفت: براین اساس بعضی از محورها ادغام شد و  دانشجویان می‌توانند در محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی شامل (قران و عترت، نماز، هنری و ادبی) اجتماعی شامل (فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه، تعهد حرفه‌ای و فعال حوزه دانشجویی) ورزشی و دانشجوی جامع شرکت کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه از امکان شرکت گروه‌های دانشجویی در جشنواره خبر داد و گفت: براساس آیین‌نامه قبلی فقط افراد حقیقی می‌توانستند در جشنواره شرکت کنند. در بازنگری انجام‌شده امکان  شرکت کانون‌ها، انجمن‌های علمی، کمپین‌ها و تشکل‌ها نیز فراهم‌شده است.
وی افزود: براساس آیین‌نامه جدید، امکان انتخاب دانشجو در یک محور و در یک مقطع تکراری برداشته شد. به‌عنوان‌مثال اگر درگذشته دانشجویی برگزیده محور ورزشی بود و سال بعد با روزمه فعالیت‌های یک سال اخیر خود در همان حوزه ورزشی شرکت می‌کرد؛ به‌منظور تقدیر از دانشجویان دیگر، انتخاب افراد در محورهای تکراری حذف شد.
دکتر حلب چی با اشاره به تعیین کف امتیاز قابل‌قبول برای اعلام برگزیدگان گفت: کمیته‌های تخصصی باید کف امتیاز قابل‌قبول برای اعلام برگزیدگان را تعیین کنند. اگر در یک سال داوطلبی نتوانست شرایط  پایه را احراز کند در این محور برگزیده‌ای نخواهیم داشت.
معاون دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: براساس بازنگری انجام‌شده امکان برگزیده شدن در بیش از یک محور در یک جشنواره برداشته شد. البته دانشجویان می‌توانند در محورهای مختلف کاندیدا شوند ولی فقط در یک محور که شاخص‌تر هستند برگزیده می‌شوند.
وی با اشاره به افزودن بخش بین‌الملل به محورهای جشنواره گفت: با همکاری معاونت بین‌الملل، امسال یک دانشجوی برگزیده خارجی خواهیم داشت.
دکتر حلب چی  با اشاره به تغییر در ملاک‌های انتخاب دانشجوی جامع گفت:  قرار شد چک‌لیست‌های داوری توسط کمیته‌های تخصصی بازنگری و برای شفافیت بیشتر،  فعالیت‌های واجد امتیاز در وبگاه جشنواره منتشر شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی