دکتر محمد حسین صومی : جشنواره پژوهشی هر دانشگاه یعنی روز عید پژوهش تحقیقات و فناوری آن دانشگاه
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع شرکت کنندگان در هفدهمینجشنواره پژوهش، فناوری و کارآفرینی دانشگاه علومپزشکی تبریز بر هم افزایی جمعی در دانشگاه و در سطحکشور برای کمک به همدیگر در راستای برداشتن گام های رو به جلو تاکید کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مراسم اختتامیه و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ ۲۶ آذرماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ الی ۱۳ با حضور دکتر محمدرضا پورمحمدی استاندارمحترم آذربایجانشرقی در تالار دانشکده داروسازی برگزار شد.
دکتر محمد حسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ابتدای سخنان خود در جشنواره پژوهشی این دانشگاه گفت: یاد کسانی را که از جان و مال خود گذشتند تا ما در امنیت پشت تریبون بیاییم یا در زمینه پژوهش ، تحقیقات و فناوری بتوانیم در امنیت فعالیت کنیم، همچنین یاد والدین و اساتیدی که برای شکوفایی تک تکمان زحمت کشیده اند را نیز گرامی می داریم .
وی در رابطه با جشنواره پژوهش گفت: جشنواره پژوهش یعنی عید پژوهش تحقیقات و فناوری دانشگاه . رییس دانشگاه این آیین را معرفی نمایی از پژوهش و فناوری دانشگاه عنوان نمود و تاکید کرد، در این جشنواره ها باید با همدیگر بنشینیم و در مورد راهکارها برای ارتقا تحقیقات و فناوری گفتگو کنیم و کسانی را که گوی سبقت را از دیگران ربوده اند تشویق نماییم و از آنان تقدیر کنیم .
وی افزود: اعتقاد دارم اساتید باید از حضور در جشنواره پژوهشی، فناوری و آموزشی لذت ببرند و بنده به عنوان یک استاد دانشگاه از حضور در جمع پژوهشگران لذت می برم .
صومی ادامه داد: از نظر سرعت رشد جایگاهمان در پژوهش مناسب بوده است، گسترش زیرساخت ها کمک شایانی به تحقق اینمهم کرد چرا که بیش از پانصدهزار متر مربع زیر ساخت به مجموعه زیرساخت های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه شده است و در سایه ارتقاء توان مجموعه دانشگاه است که اکنون در این مکان گرد هم آمده ایم و این جشنواره برگزار میگردد .
وی تشریح کرد: در مورد تجهیزات با تلاشی که انجام شد اخیراً سه دستگاه با تکنولوژی بالا (هایتِک) به تجهیزات دانشگاه افزوده شد؛ دستگاه شتابدهنده طب هسته ای، دستگاه آنژیوگرافی و ام.آر.آی که علاوه بر اینکه برای مراجعین محترم بیمارستانها خدمت مضاعف خواهیم داشت در مقوله گسترش امر پژوهش نیز تاثی گذار خواهد شد
وی عنوان کرد: مرکز تحقیقات ترافیکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تنها جایی در کشور است که می توان یک آدم ۷۵ ساله را پشت یکماشین شبیه سازی شده نشاند و توانمندی او برای رانندگی را ارزیابی کرد .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: تمام جایگاه هایی که کسب شده است حاصل تلاش های اساتید و پژوهشگران و دانشجویان و دیگر اعضای جامعه دانشگاهی بوده است چرا که وظیفه مامسئولان فراهم ساختن زیرساخت هاست و این عزیزان بوده اند که تلاش و فعالیت کرده اند .
وی ادامه داد: به آن دسته از افرادی که به مقاله نوشتن و تلاش یک رییس دانشکده، رییس دانشگاه یا هر مسئول دیگر در زمینه پژوهش انتقاد دارند باید گفت؛ اگر رییس دانشگاه یا هر مسئول دیگری مقاله ننویسد، چگونه میتواند بیاید و از کار پژوهشی ومقاله نوشتن حرف بزند و دیگران را بهمقاله نوشتن و انجام تحقیقات تشویق و توصیه کند.
ایشان با بیان اینکه آمار بالای استناد به مقالات و پژوهشهایشان توسط سایر محققین مربوط به تحقیقات انجام داده درطول ۱۷ سال گذشته است تبیین نمودند که اگر برخی از مسئولین در دانشگاههای مختلف چنین وضعی دارند، مسئولیت اخیرشان در مورد ارجاء واستناد قرار گرفتن به پژوهش های آنها تاثیری نداشته است .
وی در آخر گفت: از اینکه همکارم با ورود به عرصه پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و در راستای توسعه علم و سربلندی میهن عزیزمان ایران گامی رو به جلو برداشته است لذت می برم و معتقدم در برداشتن گام های رو به جلو باید دست یکدیگر را بگیریم .
در ادامه هفدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در سالن همایش های دانشکده داروسازی با حضور دکتر پورمحمدی استاندارآذربایجان شرقی و اساتید و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز وفعالان عرصه پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد، از فعالین و منتخبین این حوزه تجلیل بعمل آمد.