عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

طعم سلامت در جشنواره غذای منطقه کلان



به مناسبت بسیج ملی تغذیه؛جشنواره غذا به میزبانی مرکز خدمات جامع سلامت کلان و همکاری  دهیاری و شورای اسلامی روستاهای کلان و رسنان و با هماهنگی سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت  کلان و با حضور بخشدارلواسانات ،معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات ، روسای  کلانتری  و آموزش وپرورش لواسانات، دهیاران روستاهای کلان و  رسنان، رئیس شورای اسلامی رسنان و مدیر مدرسه شهید لطیفی ، مسئول برنامه داوطلبان سلامت شبکه  و جمعی از پرسنل مرکز و خانه های بهداشت  کلان و رسنان،و اهالی روستای  چهارباغ  با پاسداشت دستپخت ایرانی - سنتی در مدرسه ی شهید لطیفی برگزار شد.
بخشدار لواسانات با بیان اینکه رعایت دو اصل تغذیه متعادل همراه با فعالیت بدنی در زندگی بسیار ضروری است، افزود: با توجه به اینکه در فصل زمستان تحرک کمتر می شود تلاش برای رعایت تغذیه صحیح مهم است و برگزاری اینگونه جشنواره ها به ترویج غذای سالم کمک شایانی میکند.
مهندس رنجبر ابراز داشت: با توجه به کم شدن تحرک در زندگی امروزی  آنچه در انتخاب غذاها مد نظر است وجود چهار گروه اصلی مواد غذایی( غلات، پروتئین و حبوبات، لبنیات  و میزان مورد نیاز چربی هاست) که البته باید با تحرک کافی افراد باشد.
داوران جشنواره پس از توضیحات کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع کلان(اهمیت تغذیه، انواع موادغذائی اصلی ضروری، اجتناب از مصرف روغن و سرخ کردنی به عنوان ملاک های انتخاب برندگان این جشنواره) به انتخاب غذاها پرداختند که در نهایت سه غذا که در بردارنده ی همه ی مشخصات غذاهای سالم و با تزئینات زیبا و طعم دلپذیر و متناسب با فرهنگ بومی سنتی بود انتخاب و هدایایی به آنها اهداء شد.
نکته قابل توجه در این مراسم شرکت بانوان و آقایان منطقه و پرسنل وهمکاری ومشارکت همه ی اهالی در این برنامه به ویژه سالمندان منطقه بود.
انتهای پیام/