عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت حیدریه

حضور بیش از ۵۰شرکت کننده در جشنواره غذای سالم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

جشنواره غذای سالم  یکشنبه ۲۵ آذرماه با حضور بیش از ۵۰شرکت کننده با طبخ  غذاهای  سنتی و سالم در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدعلی فهمیده کار مسئول بسته توسعه علوم تغذیه در این خصوص بیان کرد: این جشنواره باهدف فرهنگ‌سازی تهیه غذای سالم و سنتی با طبخ سالم (کم‌چرب، کم‌نمک و آب پز) و ترویج آن در جامعه با مشارکت کارگروه توسعه علوم تغذیه و مشارکت معاونت‌های بهداشت  و غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه برگزار شد.دکتر فهمیده کار افزود: در جوامع مختلف رژیم غذایی نامناسب رابطه تنگاتنگی با انواع بیماری‌ها ازجمله انواع سرطان‌ها، دیابت، فشارخون و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد که با اندکی توجه به سفره غذایی روزانه و استفاده از روش‌های سالم برای پخت‌وپز می‌توان از بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری کرد.در جشنواره غذای سالم دانشگاه که ویژه کارکنان، سفیران سلامت، اعضای هیات علمی و دانشجویان بود شرکت‌کنندگان با استفاده از مواد اولیه باکیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیش‌غذا، دسر و ... نمودند،که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.در پایان نیز به۹شرکت کننده جوایزی اهداء شد.