عمومی | دانشگاه کردستان

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان خبر داد: تشکیل ۹ تیم و ارزیابی ۹ ایده در استارت آ‌پ کشت و کال دانشگاه کردستان

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان: در روز نخست این همایش ۲۹ ایده شناسایی شد و پس از ارزیابی ایده ها از این تعداد، ۹ ایده در قالب ۹ تیم انتخاب شد و در مدت ۴۸ ساعت کار مفید برروی ایده های خود کار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، فرزاد اسکندری در اختتامیه استارت آپ ویکند کشت و کال  که در آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: این نخستین رویداد استارت آپی با محوریت کشاورزی است که در استان کردستان و با هدف شناسایی پتانسیل‌های کشاورزی استان  انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه این مراسم در طی ۴۰ روز و با همکاری افراد و مراکز بسیاری مهیا شد تا کمترین اشکال را داشته باشد، افزود: در این استارت آپ  ۵۲ نفر شرکت کردند که از این تعداد، ۲۴ نفر دانشجو و یا فارغ التحصیل رشته های کشاورزی بوده و ما بقی نیز در حدود  ۱۳ نفر دانشجو و فارغ التحصیل آی تی و کامپیوتر و مابقی در رشته های فنی و علوم پایه تحصیل کرده اند.
به گفته مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان، در روز نخست این همایش ۲۹ ایده شناسایی شد و پس از ارزیابی ایده ها از این تعداد، ۹ ایده در قالب ۹ تیم انتخاب شد و در مدت ۴۸ ساعت کار مفید بر روی ایده های خود کار کردند.
وی گفت: معتقدم که اگرچه اشکالاتی در کارمان وجود دارد اما امیدواریم در برنامه های آتی این اشکالات را برطرف کنیم و نیاز است تا در سال‌های آتی تجربه و فعالیت بیشتری در زمینه استارت آپ‌های کشاورزی کسب کنیم.
اسکندری با بیان اینکه بانی اینکار مرکز نوآوری بود، تصریح کرد: این استارت آپ کاری مشترک مابین مرکز رشد دانشگاه کردستان و پارک علم و فناوری بود و بدون همکاری پارک قطعا اینکار امکان پذیر نبود.
وی افزود: در پایان از تیم منتوری ایما صفایی و همچنین تیم داوری دکتر صادقی و دکتر ایراندوست و دکتر احمدی زاد و همچنین شرکت کنندگان این مراسم که با کمبود امکانات کنار آمدند، تشکر می‌کنم و امیدواریم اینگونه استارت آپ‌ها در استان کردستان به تعداد بیشتری برگزار شود.