حجت الاسلام رسایی در نشست دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا: بهره گیری از مکتب عاشورا، غدیر و انتظار و مهدویت سه محور اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی ایران است
نشست دانشجویی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حمید رسایی با موضوع " نقش جریان دانشجویی در چهل سالگی انقلاب اسلامی" به همت تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
به گزارش وب دا؛ در این نشست نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و فعال سیاسی با اشاره به چهل سالگی انقلاب گفت: انقلاب ما یک انقلابی متفاوت از نظام های حاکم در دنیا می باشد. با پیروزی انقلاب جریانات حاکم در دنیا عقیده داشتند که این انقلاب حامی و توان ندارد و منتظر شکست ما بودند. دشمنان با برنامه ریزی و انجام اقدامات فرهنگی، راه اندازی جنگ های داخلی، بمب گذاری و ترور، کودتاها، جنگ فرسایشی ۸ ساله و ... تلاش های زیادی برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی انجام دادند که هر کدام از این اتفاقات می توانست یک انقلاب را به فروپاشی بکشاند .
حجت الاسلام حمید رسایی بهره گیری از مکتب عاشورا، غدیر و انتظار و مهدویت را سه محور اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: انقلاب ما از خط رسول گرامی اسلام(ص)، اهل بیت عصمت و طهارت و در زمان غیبت از ولایت فقیه جهت می گیرد .
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تقوا، زهد، شجاعت، مدیریت و اجتهاد را پنج شرط اساسی برای ولایت فقیه برشمرد و افزود: علت شکست انقلاب ها در اکثر کشورهای اسلامی وجود حاکمان و رهبران بی تقوا، دنیاطلب، ترسو، بی مدیریت و ضعیف در درک صحیح دین بوده است. اما در انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در مسیر انقلاب ثابت قدم بودند و حرکت ۳۰ ساله رهبری در مسیر و خط امام است و البته دوستان امام دوستان ایشان و دشمنان امام دشمنان ایشان هستند و به دلیل شرایط حاکم بر جامعه اسلامی رکن اصلی ولایت فقیه است که حتی از حکم خودش نیز مستثنی نمی باشد. حاکمیت فقه و تقوا و حاکمیت قرآن و سنت نبوی و اهل بیت است و حتی شامل رهبری نیز می شود و این دلیل بقای انقلاب می باشد.
این فعال سیاسی با اشاره به نظریه چرخشی انقلاب ها که ۴ انقلاب روسیه، انگلیس، فرانسه و آمریکا را کالبد شکافی کرده است، افزود: طبق این نظریه، اصول حاکم پیش از انقلاب تغییر می کند که موجب نارضایتی مردم می گردد و اکثر انقلاب های دنیا دچار این آفت ها شده اند.
وی با بیان اینکه انقلاب ما از نظریه و قاعده چرخش انقلاب ها پیروی نمی کند، اظهار کرد: ابداع این انقلاب بر این نظریه نبوده است و انتهای آن نیز بر این نظریه نیست و انقلاب اسلامی ایران بر نفی نظام سلطه و دیکتاتوری و نفی استکبار و استعمار بنا شده است.
حجت الاسلام رسایی با بیان اینکه نفی دیکتاتوری مهمترین محور گفتمان جنبش ها و جریانات دانشجویی تا قبل از انقلاب بود، افزود: بعد از انقلاب مهمترین گفتمان نفی استکبار و سلطه خارجی بود و در دوران دفاع مقدس گفتمان شهادت طلبی، بعد از جنگ گفتمان مبارزه با اشرافیت و بعد از آن دفاع از ارزشها، علم اندوزی مهمترین گفتمان های حاکم بر دانشگاه و جنبش های دانشجویی بوده است و امروز گفتمان استقلال طلبی در حال رشد می باشد و امروز هر جریانی که به دنبال دور کردن دانشگاه و دانشجو از این مسیر باشد دقیقا برخلاف جنبش دانشجویی ۱۶ آذر سال۳۲ حرکت می کند و جنبش دانشجویی باید تکلیف خود را با این مساله مشخص کند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص برجام و تصویب ۲۰ دقیقه ای آن گفت: خود برجام در صحن علنی مجلس بررسی و رای گیری نشد و آنچه تصویب کردند طرحی بود مرتبط با برجام که دولت برای برجام مواردی را رعایت کند که طرح بسیار ضعیفی بود که جلوی مخاطرات برجام را نمی گرفت.بهترین راه دشمنان برای جلوگیری از پیشرفت ایران، توافق برجام بود.
وی در خصوص CFT و نظر رهبری در این خصوص گفت: از نظر رهبری اکثر کنوانسیونها و معاهدات بین المللی، استعماری است ولی به دلیل اینکه جامعه در جریان امور باشند و طبق دموکراسی، بنا را بر بررسی آنها توسط نمایندگان و منتخبین مردم می گذارند . همچنین نظر ایشان تدوین و تصویب قانونها و معاهدات داخلی توسط نمایندگان مجلس می باشد.
این فعال سیاسی تاکید کرد: سازش با استکبار هزینه دارد و مقاومت در برابر آنها نیز هزینه دارد اما هزینه های سازش با آمریکا عمیق و مستمر می باشد ولی هزینه های مقاومت سطحی و زود گذر است.
رسایی با تاکید بر اینکه انقلاب پابرجا خواهد ماند، افزود: شاید پیشرفت ها در برخی مقاطع به کندی صورت گیرد ولی انقلاب ما سرنگون نخواهد شد. کلیت و ساختار انقلاب به درستی بنا شده است.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی راه حل برون رفت از مشکلات را شناخت افراد انقلابی و غیرانقلابی درون نظام دانست و گفت: مردم می بایست انتخابشان بر اساس آگاهی و شناخت دقیق باشد. راه حل کشور قبول معاهدات بین المللی نیست و تجربه این را نشان داده است که کشورهای استعماری و غربی به دنبال اهداف خودشان می باشند.
در ابتدای این نشست خانم بهاءالدینی دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشجویان، علیرضا اجرایی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان، فراهانی مسوول هیات های مذهبی دانشجویی، فیوضی نماینده تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا به بیان دیدگاه ها و سوالات خود پرداختند.
در پایان این نشست حجت الاسلام رسایی به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ دادند.