عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود

جزئیات برگزاری کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی

شیخ عطار تشریح کرد:
مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات برگزاری کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد.

علیرضا شیخ عطار مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: اتحادیه بین‌المللی موسسات جنوب شرق آسیا با نام اختصاری «آسایهل» از سال ۱۹۵۶ میلادی و با هدف توسعه آموزش عالی و افزایش کیفیت آموزشی در منطقه جنوب شرق آسیا فعالیت خود را آغاز کرد و پس از آن دانشگاه‌هایی از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، اروپا و آمریکا نیز به عضویت این اتحادیه درآمدند و سال ۱۳۹۵ ریاست دوره‌ای این اتحادیه به دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

وی ادامه داد: در اجلاس اخیر آسایهل که فروردین امسال در کشور ژاپن برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد میزبانی کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ را مطرح کرد که مورد موافقت اعضا قرار گرفت و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین به عنوان میزبان این کنفرانس انتخاب شد.

مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی درباره انتخاب واحد قزوین برای میزبانی کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸، گفت: واحد قزوین یکی از واحدهای پیشتاز دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه ملی و بین‌المللی به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، رباتیک، اتومبیل برقی، پهپاد و... است و بسیاری از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در مقاطع دکتری و پست دکتری در دانشگاه‌های معتبر خارجی تحصیل می‌کنند که با توجه به این ویژگی ها واحد قزوین به عنوان میزبان کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ از سوی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

شیخ عطار با بیان اینکه این کنفرانس با عنوان «نقش دانشگاه‌های خصوصی در گسترش و ارتقای آموزش عالی» برگزار خواهد شد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با در اختیار داشتن ۴۰ درصد از دانشجویان کشور دارای متد و نوآوری خاصی در بین دانشگاه‌های غیردولتی جهان است، بنابراین می‌توانیم تجریبات موفق خود را در این اجلاس به کشورهای عضو اتحادیه آسایهل منتقل کنیم.

وی افزود: قدرت علم که دهه‌های گذشته در انحصار آمریکا و کشورهای اروپایی بود اکنون در حال انتقال به کشورهای آسیایی است و این موضوع در کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ مورد توجه قرار خواهد گرفت. همچنین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دوره‌ای آسایهل به عنوان سخنران اصلی روز نخست این کنفرانس مقاله‌ای با عنوان «چگونه می‌توان از دانشگاه‌های خصوصی در تغییر مرکز قدرت علم استفاده کرد؟» ارائه می‌کند.

وی اضافه کرد: بنده نیز به عنوان مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر کمیته بین‌الملل کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ در مراسم افتتاحیه کنفرانس آسایهل گزارشی درباره وضعیت آموزش عالی در ایران با تاکید بر دانشگاه آزاد اسلامی ارائه خواهم کرد. دکتر محمد علی‌اکبری رئیس دبیرخانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی هم گزارشی درباره اجرای طرح پایش آزاد (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه­ ای) در دانشگاه آزاد اسلامی به میهمانان ارائه می‌کند.

مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جزئیات برگزاری کنفرانس آسایهل خاطرنشان کرد: نشست اول هیات امنای آسایهل عصر روز دوشنبه و مراسم افتتاحیه این کنفرانس صبح روز سه‌شنبه ۲۰ آذر با سخنرانی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دوره‌ای آسایهل، دکتر نینات اولان وراووث دبیرکل آسایهل، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دبیر کمیته علمی کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸، دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر جواد دهقانی رئیس ISC برگزار می‌شود.

به گفته شیخ عطار، برگزاری سی‌ و سومین نشست عمومی کنفرانس و انتخاب رئیس آسایهل، معاونان و اعضای هیات امنا، سخنرانی پروفسور یوشی هیسا بابا رئیس دانشگاه سوکا ژاپن با عنوان «دانشگاه های خصوصی در ژاپن؛ گذشته، حال و آینده»، سخنرانی پروفسور رنوگانت واراتاراجو با عنوان «همکاری ایران_ مالزی؛ مدل پایدار» و برگزاری نشست دوم هیات امنای آسایهل از دیگر برنامه‌های روز نخست کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ است.

وی ادامه داد: ارائه گزارش کشور تایلند با عنوان «نقش دانشگاه‌های خصوصی در آموزش عالی تایلند» توسط پروفسور «وراچای سیریکول چایانونتا» و ایراد سخنرانی توسط خانم سعیده احمد با موضوع «همکاری‌های پس از Brexit؛ فرصت‌هایی برای دانشگاه‌های بین‌المللی» از برنامه‌های دومین روز کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ است.

مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پس از فراخوان مقاله کنفرانس آسایهل با موضوع «نقش دانشگاه‌های خصوصی در گسترش و ارتقاء آموزش عالی» تعداد ۷۰ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس در دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شد، گفت: مقالات ارسال شده در هیات داوران که به ریاست معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و ۳۵ مقاله برتر برای ارائه در این کنفرانس انتخاب شد که در ۸ نشست کنفرانس ارائه می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های جانبی این کنفرانس، اظهار داشت: حضور و میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی در آسایهل فرصت مناسبی برای انتقال تجریبات و نظریات شکل گرفته در جمهوری اسلامی ایران است، از این رو مذاکره با روسای دانشگاه و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های خارجی از اهداف جانبی برگزاری این کنفرانس است که با توجه به اهمیت این موضوع روسای واحدهای علوم و تحقیقات، تهران مرکزی و اصفهان (خوراسگان) در این اجلاس نیز حضور خواهند داشت تا در مذاکراتی که به ریاست دکتر طهرانچی برگزار خواهد شد، شرکت داشته باشند.

شیخ عطار در پایان به اشاره به انتخاب اعضای جدید آسایهل، گفت: در اجلاس آسایهل که فروردین امسال در توکیوی ژاپن برگزار شد، مقرر شد کمیته‌ای به ریاست بنده شرایط و ضوابط پذیرش اعضای جدید را بررسی و تدوین کنند که این ضوابط در جلسه هیات امنای آسایهل بررسی و تصویب خواهد شد.

به گفته دبیر کمیته بین‌الملل کنفرانس آسایهل ۲۰۱۸ بازدید از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و نوآوری‌های علمی و آموزشی این واحد و بازدید از اماکن تاریخی شهر قزوین از برنامه‌های جانبی این کنفرانس است.