عمومی | دانشگاه تهران

نشست دانشجویان شاهد و ایثارگر با مسئولان دانشگاه تهران و بنیاد شهید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی ، نشست دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران، با مسئولان دانشگاه تهران و بنیاد شهید به همت کانون علمی و فرهنگی ایثار روز شنبه ۱۷ آذرماه در تالار امیرکبیر برگزار شد.
دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در این نشست، ضمن قدردانی از تلاش دانشجویان شاهد و ایثارگر و دست‌اندرکاران کانون علمی فرهنگی ایثار برای برگزاری این مراسم و حضور مسئولان بنیاد شهید و وزارت عتف، گفت: «برگزاری هر چه بیشتر این جلسات حتماً تاثیر بسیاری در پیشبرد اهداف این کانون و امور شاهد و ایثارگر در دانشگاه خواهد داشت».
وی افزود: «فایده برگزاری این جلسات این است که ایده‌های شما می‌تواند به ما که خدمتگزاران شما هستیم منتقل شود، در بین شما کسانی هستند که تجربیات خوبی دارند و این باعث می‌شود که ما بتوانیم در دانشگاه از ظرفیت‌های خود شما استفاده کنیم».
دکتر سرسنگی در ادامه تصریح کرد: «سیاست دانشگاه تهران، تکریم و احترام به دانشجویان شاهد و ایثارگر است. سیاست دانشگاه این است که تا جایی که بتواند و قانون دستش را باز می‌گذارد از شما عزیزان به عنوان وظیفه خودش حمایت کند و هیچ منتیاز این بابت بر شما نیست».
وی تاکید کرد: «کسانی که به شما می‌گویند که با سهمیه وارد دانشگاه شده‌اید، اتفاقاً شما باید با سرافرازی بگویید بله ما با سهمیه شاهد و ایثارگر وارد دانشگاه شده‌ایم. سهمیه شاهد و ایثارگر، رانت نیست؛ یک ارزش است. دانشگاه‌های ما باید افتخار کنند که دانشجویان شاهد و ایثارگر در این دانشگاه‌ها حضور دارند و تحصیل می‌کنند. برکت حضور شما، کار ما را در دانشگاه شدنی می‌کند».
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، گفت: «ما هر جا احساس کنیم یکی از شما، حقش ضایع شده تا جایی که ممکن است ساکت نمی‌نشینیم. البته هنوز تا آنجایی که بتوانیم ادعا کنیم کاری در شان شما انجام می‌دهیم، فاصله داریم که برخی دلایلش به مسائل قانونی کشور باز می‌گردد و برخی به مشکلات مالی‌ای که کشور و طبیعتاً دانشگاه درگیری آن است».
مشاور رئیس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگر، گفت: «در سه سال گذشته حدود ۸ مورد از مشکلاتی که سال‌ها بی راهکار مانده بود، پیگیری شده و به سامان رسیده است».
وی در خصوص مسائل فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر، گفت: «هر آنچه از امکانات فرهنگی در دانشگاه وجود دارد در خدمت دانشجویان شاهد و ایثارگر است و اولویت ما شما هستید؛ البته منوط به این است که خود شما بخواهید استفاده کنید. امکانات فرهنگی و ورزشی ما با اولویت در اختیار دانشجویان شاهد و ایثارگر است».
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پایان سخنانش، تاکید کرد: «دانشجویان شاهد و ایثارگر با افتخار باید خود را معرفی کنند، هیچ چیزی برای شرمگین بودن وجود ندارد. شرمساری برای کسانی است که در دفاع مقدس، یک روز پا در جنگ نگذاشتند، شرم برای کسانی است که هیچ نسبتی با ارزش‌های دفاع مقدس ندارند».
گفتنی است، در این نشست داود نورچه‌ای، دکتر الهی، دکتر به‌نژاد و دکتر الهیاری در پرسش و پاسخی صمیمانه با دانشجویان شاهد و ایثارگر، شرکت کردند. همچنین مسعود ریاضی مقدم دبیر کانون علمی فرهنگی ایثار گزارشی از فعالیت‌های این کانون ارائه کرد.