عمومی | دانشگاه فرهنگیان

معلم شخصیتی است که به ارزشها می نگرد

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان لرستان، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با هدف گرامیداشت مقام دانشجو و نیز تقدیر از دانشجویان برتر دانشگاه فرهنگیان لرستان یک شنبه ۱۸ آذر۹۷ در سالن آمفی تئاتر جهاد کشاورزی استان با حضور دکتر علی آقایی جودکی سرپرست مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان لرستان، دکتر حجت الاسلام والمسلمین حاتمی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان  و مهندس علی عبدی پور معاونت پژوهش اداره کل آموزش و پرورش لرستان برگزار شد.

در این مراسم دکتر آقایی جودکی با گرامی داشت روز دانشجو اظهار کرد: امروزه در هر نظامی، دانشگاه محلی برای تولید علم و نوآوری است، بدون تردید در این دنیای بزرگ و این طبیعت سترگ، ناشناخته های فراوانی وجود دارد. تولید علم یعنی پیمودن راه هایی که دیگران نرفته اند دست یابی به آنچه تاکنون بشر به آن دست نیافته است و کشف ناشناخته های فراوان موجود از دیدگاه رهبر انقلاب یکی از وظایف دانشگاه ها، نواندیشی علمی و تبدیل آن به انگیزه ای عام و مطالبه ای عمومی است. لازمه این معنا، اهمیت دادن به علم است. مقدمات، برنامه ریزی و اهتمام شدید به بهره بردن از وقت و امکانات دانشگاه، موجب می شود تولید علم از شعار و آرمان به درآید و صورت عمل به خود پذیرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ۶۵سال از کشتار ۱۶ آذر می گذرد، اما هنوز جنبش دانشجویی به پیروی از ذات دانش آموختگی و آزاده خواهی خود هر سالِه یاد این روز را گرامی می دارد و هنوز هم بی توجه به سهم خواهی های سیاسی، با فعالیت در تشکل ها و انجمن های علمی، سیاسی، فرهنگی اجتماعی راستگوترین منتقد دولت ها و دلسوزترین فعال مدنی جامعه به حساب می آید .

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاتمی نماینده نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه فرهنگیان با اشاره به رویدادهای شانزده آذر ۱۳۳۲، تصریح کرد: بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، رژیم وابسته پهلوی که توانسته بود با کمک اربابان امریکایی بر اریکه قدرت باز گردد، درصدد برآمد تا پایه های حکومت خود را تثبیت کند، اما غافل از اینکه مقاومت مردم بطور کامل از بین نرفته و ایران در اولین فرصت خشم و انزجار خویش را نشان خواهد داد.

وی افزود: نیکسون معاون رئیس جمهور امریکا در سال ۱۳۳۲، راهی ایران گردید. در حقیقت او می آمد تا نتیجه سرمایه گذاری بیست و یک میلیون دلاری را که سازمان جاسوسی امریکا، سیا، در راه کودتا و سرنگونی دولت مصدق هزینه کرده بود، از نزدیک مشاهده کند. ملت در حال افسردگی و از نفاق و تفرقه ای که استبداد توانسته بود در میان او ایجاد کند، ناراحت بود.رهبری نهضت مقاومت، قصد رساندن صدای اعتراض مردم را به گوش جهانیان داشت و تلاش لندن و واشنگتن را که می خواست با مشروع جلوه دادن رژیم کودتا، امتیازات مورد نظر خود را در محیط آرام بدست آورد، خنثی کند. اجرای این برنامه به عهده کمیته هماهنگی دانشگاه تهران واگذار شده بود تظاهرات دانشجویان دانشگاه تهران، به عنوان اعتراض به ورود دنیس رایت، کاردار جدید سفارت انگلیس در ایران، از روز ۱۴ آذر ۱۳۳۲، آغاز و در روز شانزده آذرسه تن از دانشجویان به شهادت رسیدند.

وی در پایان یاد و خاطره همه شهدا را گرامی داشت.

در ادامه مهندس عبدی پور معاون پژوهش اداره کل آموزش و پرورش لرستان ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دانشجو اظهار کرد: معلم شخصیتی است که به ارزشها می نگرد و داده ای ارزشمند است، شهدا با گذشتن از جان خود ایثار کردند و معلمان هم با وجودشان درس ایثار و از خودگذشتگی را به دانش آموزان می آموزند.

در این مراسم، از دانشجویان نمونه قرآنی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی دانشگاه با اهداء لوح تقدیر و جوایز ویژه  تجلیل بعمل آمد.