کارگاه آموزشی مستندسازی و رفتار سازمانی
کارگاه آموزشی مستندسازی و رفتار سازمانی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در این جلسه که با حضور کارشناسان نظارتی ستاد و شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها برگزار شد، با تاکید بر اهمیت مستندسازی و لزوم تغییر اعتقاد و نگرش نسبت به این موضوع اظهار کرد: اصول مستندسازی به پایش و ارزشیابی ارزش میدهد و سازمانها با مستندسازی میتوانند به اصلاح فرآیند بپردازند.
وی مستندسازی را ابزاری برای ایجاد ارتباط بین کارشناسان و مدیران بیان کرد و افزود: بیشتر تصمیمها، اقدامها و تجدید نظرها مبتنی بر مستندسازی اعضای تیم ارائهدهنده خدمت است که باید با دقت و حوصله این مستندات جمع آوری شود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در ادامه با تعریف مستدسازی، مراحل، اهداف، اصول کلی، ویژگیها، انواع روشها و منابع اشتباهات در مستندسازی را برای کارشناسان شرح داد.
دکتر کاظمزاده با تاکید بر احترام به شرح وظایف یادآور شد: با تفویض اختیاری که به کارشناسان شبکههای بهداشت داده شده است باید در مقابل فعالیتهای انجام شده نیز پاسخگو باشند و هرجا که لازم به همکاری نیروهای ستادی باشد به طور قطع این تعامل و همکاری در پیشبرد اهداف انجام خواهد شد.
وی به توانمندسازی و جانشینپروری کارشناسان نظارتی اشاره کرد و گفت: کارشناسان با تجربه ستادی با برگزاری دورههای آموزشی، نیروهای توانمند تربیت کنند تا در آینده از مجموعه متخصص در حوزه غذا، آرایشی و بهداشتی بهرهمند باشیم.