عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

طراحی و ساخت نخستین سامانه رادار ثانویه پیشرفته (MSSR) به دانشگاه صنعتی اصفهان واگذار شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، این آئین روزگذشته و با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و مدیران عامل و روسای سازمان‌ها و شرکت های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی در ساختمان مرکزی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این آیین با اشاره به جزئیات این توافق‌نامه گفت: این دانشگاه از دیرباز به عنوان قطب رادار ایران شناخته می‌شود و در این راستا پروژه تحقیق، طراحی، ساخت، تولید، نصب و راه‌اندازی، پنج نمونه رادار و انجام آموزش‌های لازم با هدف بومی‌سازی فناوری سامانه کامل راداری MSSR-S با هدف تکمیل پوشش راه‌های هوایی و فرودگاه‌های کشور، به دانشگاه صنعتی اصفهان واگذار گردید.
وی انجام تحقیقات و ساخت سیستم را تعهد دانشگاه صنعتی اصفهان در این طرح بیان کرد و افزود: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به عنوان بهره‌بردار و تامین‌کننده منابع مالی و نیز همکار در نصب و راه‌اندازی و گروه صنایع الکترونیک هوایی و تجهیزات فرودگاهی صاشیراز به عنوان مجموعه دریافت کننده دانش فنی تولید و ایجاد کننده ساختار پشتیبانی و تجاری سازی، در این پروژه مشارکت خواهند داشت.
دکتر مدرس هاشمی تصریح کرد: این طرح با حمایت و نظارت ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی و مستندسازی نیازهای پژوهشی و فناوری در این زمینه، انجام مطالعات پژوهشی و فناوری درخصوص توسعه دانش فنی و انتقال آن و ارائه خدمات علمی، نظارتی، مشاوره‌ای و آموزشی درخصوص این فناوری از جمله زمینه‌های همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان در این توافق نامه چندجانبه است.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷