کارگاه آموزشی فرمولاسیون در صنعت غذا برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، روز گذشته به همت مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی، کارگاه آموزشی فرمولاسیون در صنعت غذا، با هدف بالاتر بردن سطح علمی دانشجویان و بیان مشکلات صنعت غذا، ارتقا و بهبود فرمولاسیون های موجود، بیان روش صحیح اجرایی تکمیل محصول در دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی در خصوص فرمولاسیون در صنعت غذا؛ شناسایی کاربردی مواد اولیه در هر گروه محصولات، بررسی متدهای مختلف فرآوری مواد غذایی جهت نیل بهخصوصیات ارگانولپتیک، نحوه نوشتن فرمول جدید، بررسی اقتصادی با رویکرد مارکتینگ محصول جدید یا تولید محصولات مشابه است توضیحات مفصلی ارائه شد که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت.
این کارگاه با تدریس افشین جعغرپور استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار و استاد مدعو با سابقه همکاری با مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی و نیز استاد باتجربه در صنایع مختلف غذایی شامل نوشیدنی ، شیرینی و شکلات ، چای و ادویه غلات ، فرمولاسیون ، تجزیه مواد غذایی تشکیل شد.
شایان ذکر است دانشجویان در مقاطع دکترای صنایع غذایی، کارشناسی ارشد و کارشناسی به همراه تعدادی از کارشناسان صنعت غذا از کارخانجات صنایع غذایی ایران در این کارگاه شرکت داشتند.