عمومی | معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

حضور گروه‌های صنعتی تاثیرگذار در نشست ایسا ۲۰۱۸




گروه‌های صنعتی تاثیرگذار، صاحبان فناوری‌ها و تسهیل‌کنندگان روابط، جزو شرکت‌کنندگان اصلی نشست ایسا ۲۰۱۸ خواهند بود که ۱۱ لغایت ۱۴ آذرماه سال جاری در دانشگاه سلطان قابوس عمان برگزار می‌شود.


به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گروه‌های ویژه صنعتی، به‌ویژه از کشور میزبان، قصد دارند فرصت‌هایی را مهیا کنند تا فناوری‌های پیشرفته از کشورهای دیگر در شرکت‌ها و واحدهای سرمایه‌گذاری خود، بومی‌سازی شوند.

صاحبان فناوری، دانشمندان و متخصصان نیز در این دوره از نشست استپ حضور خواهند داشت که دستاوردهایشان در حوزه تولیدات و خدمات، سهمی از بازار را از آن خود کرده است. علاوه به راین، از تسهیل‌کنندگان روابط نیز انتظار می‌رود تا شرایط مناسبی برای کسب‌وکارهای بهتر را فراهم کنند.

گروه‌های صنعتی مورد تایید دبیرخانه نشست آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام (EISA) از غرفه نمایشگاه، حضور در جلسات معارفه، درخواست تجارت B۲B، حمل‌ونقل محلی، بازدیدهای علمی و خدمات رزرواسیون اقامت به صورت رایگان بهره خواهند برد.

انرژی، آب و سلامت سه حوزه اصلی نشست استپ در عمان خواهند بود؛ این در حالی است که اولین دوره نشست ایسا سال گذشته در تهران برگزار شد. ایسا ۲۰۱۸ فرصتی را ایجاد می‌کند تا نیازهای گروهی از جامعه علمی و دانشگاهی شرکت‌کننده در این نشست برطرف شود و بتوانند دستاوردهای خود را در حوزه تولیدات و خدمات فناوری به بازارهای جدید با تمرکز بر جهان اسلام معرفی کنند.

جایزه مصطفی (ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یک‌بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود. جایزه مصطفی (ص) با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از  برترین‌های علم و فناوری در جهان اسلام، علم‌آموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق می‌کند.

بر اساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری) رییس شورای سیاست‌گذاری و مهدی صفاری نیا (رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاست‌گذاری این جایزه است.

پایان پیام/۲۹