عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تقدم پیشگیری بر سلامت، رویکرد نظام ارجاع الکترونیک

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تقدم پیشگیری بر سلامت و پرهیز از سرگردانی بیماران، رویکرد نظام ارجاع الکترونیک است.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همایش نظام ارجاع که با حضور مسئولان ارشد سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و جمعی از معاونین وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به اینکه اجرای برنامه نظام ارجاع در سطح استان  خراسان بزرگ نیازمند همکاری تمام مسولانی است که در شهرستان ها با مردم ارتباط دارند، خاطر نشان کرد: بر اساس الزام قانونی که برعهده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در برنامه توسعه ششم گذاشته شده باید خدمات جامع سلامت با اولویت بهداشت و پیشگیری و درمان در سیستمی به نام نظام ارجاع سلامت در فاز اول اجرایی شود.

وی با بیان اینکه برای اینکه بتوانیم نظام ارجاع در  تمام نقاط کشور نهادینه شود باید تمام کسانی که به شکل مستقیم یا غیرمستقیم در اجرای این طرح دخیل هستند ما را یاری کنند، عنوان کرد :در این میان مسئولان سازمان ها و نهاد ها و مسئولان ارشد استان ها و شهرستان ها نقش مهمی در پیشبرد اهداف برنامه نظام ارجاع دارند.

دکتر دارابی با اشاره به اجرای برنامه تحول و نوآوری در نظام آموزش و تقسیم کشور به کلان مناطق آمایشی اظهار کرد: هماهنگی و موفقیتی که در اجرای این برنامه ها بین سه استان انجام شد در هیچ جای دیگری وجود ندارد و به طور حتم در اجرای برنامه نظام ارجاع نیز همین گونه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه اگر مسولان در شهرستان ها  به ما کمک  نکنند، سرعت کافی را در اجرای این طرح نخواهیم داشت، ابراز کرد : وزارت بهداشت عزم خود را جزم کرده است تا نظام ارجاع نهادینه شوند.

دکتر دارابی با تاکید براینکه در برنامه ششم توسعه، وزارت بهداشت ملزم به اجرای برنامه نظام ارجاع به منظور توسعه خدمات بهداشتی و درمانی، برخورداری همه آحاد جامعه از خدمات سلامت شده است، اظهار کرد :اجرای صحیح درمان بیماریها،تقدم پیشگیری بر درمان، صرفه جویی در منابع مالی و انسانی، محرمانه بودن شرایط بیمار،  از دیگر مزایای اجرای این طرح است.

وی گفت :اگر بخواهیم نظام سلامت مبتنی بر قانون داشته باشیم، راهش اجرای نظام ارجاع در سطوح مختلف است.

{jcomments on}