روحیه جهادی و تفکر بسیجی ایران اسلامی را به قله های رفیع علمی منطقه و جهان رسانده است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در همایش «جهادگران علم و فناوری ایلام» به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج بعنوان یکی از ظرفیت های بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می رود که برکات فراوانی را برای ایران اسلامی داشته است .
دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: مدل پیشرفت درون زا که نشات گرفته از استقلال و ایستادگی ایران اسلامی است باید در مقابل مدل توسعه گرای وابسته تقویت شود.
وی از کشورهای حاشیه خلیج فارس به عنوان مدل توسعه گرای وابسته گرا یاد کرد و گفت: پیشرفت های علمی کشور توسط جوانان ایران اسلامی و رسیدن به قله های رفیع علمی منطقه و جهان بهترین نمونه مدل پیشرفت درون زا است که با تفکر بسیجی و روحیه جهادی شکل گرفته است.
وی گفت: با توجه به مدیریت متعهد و متخصص در دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت ها و هدایت های دکتر طهرانچی در جهت نیل به اهداف درآمدزایی و اشتغالزایی و حمایت از طرح های دانش بنیان و نخبگان با تفکر جهادی و پیشرفت درونزا آینده دانشگاه آزاد اسلامی امیدوارکننده و قطعا دانشگاه به جایگاه واقعی خود خواهد رسید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ادامه داد: جلوگیری از قدرتمند شدن ایران اسلامی نکته تمرکز دشمن است و پیشرفت های کنونی ایران اسلامی را مدیون شهدایی هستیم که با شهادت طلبی و جانفشانی امنیت کنونی را برای ما به ارمغان آوردند و نخبگان باید با روحیه جهادی عمل کنند.
میرزایی حیدری تصریح کرد: ورود بسیج در حوزه های مختلف در طول دوران انقلاب اسلامی دستاوردهای بزرگی را رقم زده که در این راستا می توان به ورود به عرصه علم و فناوری اشاره کرد.
وی بیان کرد: نخبگان در سطح کشور و به تبع آن در استان ایلام نقش مهمی در استقلال و خودکفایی کشور دارند و در واقع بخشی مهمی از آن مرهون تلاش همین جهادگران علمی است.
در این همایش همچنین یکی از پیشکسوتان دفاع مقدس گفت: در ابتدای جنگ عراق از لحاظ تجهیزات نظامی قدرتمند و ما در مظلومیت کامل بودیم به طوریکه محدودیت استفاده از مهمات داشتیم.
حاج محمد تقی قاسمی اضافه کرد:تفکر بسیج بن بست شکن است به طوریکه در ایام جنگ مردم می گفتند موشک جواب موشک و ما موشک برای پاسخ به رژِیم بعث نداشتیم بر این اساس شهید طهرانی مقدم با تفکر بسیجی کار را در دست گرفت و توانست ایران اسلامی را به یکی از بزرگترین قدرت های موشکی تبدیل کند.
در این آیین از نخبگان علمی جهاد گرو بسیجی با حضور مسئولان دانشگاه و سازمان بسیج علمی فناوری ایلام تجلیل شد.
این مراسم توسط سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری ایلام و با همکاری واحد ایلام برگزار شد