بازدید سرزده دکتر طاهر از سلف سرویس برادران
دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه با هیات همراه خود با حضور در محل سلف سرویس دانشجویان، از این مجموعه غذاخوری بازدید، در جریان امور سلف دانشجویی قرار گرفت و از نزدیک روند ارائه غذا به دانشجویان را مورد بررسی و نظارت قرار داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید دکتر طاهر ضمن صرف غذای دانشجویی، در مورد مسائل و بهبود روند و رضایتمندی دانشجویان از غذا، تبادل نظر کرد.
دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، طی مصاحبه اختصاصی با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی، تلاش برای بهبود کیفیت غذا و افزایش رضایتمندی دانشجویان تاکید کرد و گفت: غذای سالم و مطبوع حق دانشجویان است و در این راستا از هیچ تلاشی باید دریغ نشود.
رئیس دانشگاه شهیدباهنر کرمان، با ارائه دستورات و راهنماییهای لازم به منظور افزایش کیفیت غذا در جهت پیشرفت و گسترش ارائه خدمات به دانشجویان، تسریع در انجام برنامهها و ضروری بودن افزایش کیفیت خدمات به دانشجویان را الزامی دانست و پیشنهاداتی را برای رفع برخی مشکلات و نواقص موجود در این خصوص ارائه نمود و همچنین به مسئولین ذیربط توصیه کرد که حتما برای تهیه مواد غذایی اولیه از بهترین مواد موجود استفاده شود و موازین بهداشتی در حد استاندارد و مطلوب باید رعایت شود.