عمومی | بنیاد ملی نخبگان

تور فناوری بازدید از شرکت پتروشیمی جم برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در حاشیه همایش بین‌المللی دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی، جمعی از مستعدان‌برتر و دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از پتروشیمی جم واقع در شهرستان عسلویه بازدید کردند.

در این بازدید پروفسور صدرعاملی، به ایراد سخنرانی با موضوع تشریح کلیات فرآیند واحد الفین پرداخت، همچنین پروفسور کینبرگر نیز در زمینه شبکه انرژی سخنرانی کرد و درنهایت از اتاق کنترل واحد الفین پتروشیمی جم بازدید به عمل آمد.

شرکت پتروشیمی جم (سهامی خاص) در راستای برنامه­‌های کلان کشور در صنعت پتروشیمی به منظور بهره‌­برداری از میدان گازی پارس‌جنوبی، در سال ۱۳۷۹ تحت شماره ۳۲۲۸۵ ثبت رسید. این مجتمع عظیم صنعتی در زمینی به وسعت ۷۷ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی در عسلویه واقع در استان بوشهر احداث شد .

مجتمع پتروشیمی جم پس از گذشت حدود یک دهه از راه‌اندازی و با داشتن واحدهای تولیدی الفین، پلی اتیلن سنگین و سبک خطی، بوتادین و بوتن۱، همچنان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان الفین در جهان و محصولات پلیمری در ایران به شمار می‌رود .

جم شاخص‌ترین مجتمع تولیدی منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی با تولید و عرضه گریدهای متنوع محصولات پتروشیمی در بازارهای داخلی و خارجی و حرکت به سمت توسعه و پیشرفت، یکی از مهمترین مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی در عرصه اقتصاد به شمار می‌رود .