پنج پارک علم و فناوری کشور تفاهمنامه همکاری امضا کردند
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان خوزستان، هدف از این تفاهمنامه فراهمسازی بستری است تا شرکتهایی که بر پایه دانش شکل گرفتهاند با همافزایی بتوانند با کمک یکدیگر نیازهای صنایع مرتبط با انرژی را برطرف کنند.
دکتر بابک مختاری رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان در این خصوص اظهار داشت: یکی از مهمترین حوزههایی که میتواند به عنوان یک نیروی پیشبرنده برای حوزه دانشبنیان یک کشور باشد، حوزه انرژی است و این موضوع مزیت نسبی کشور و استان خوزستان است.
وی پیشبینی کرد: با اجرایی شدن مفاد این تفاهم نامه، پنج درصد از بازار محصولات و خدمات دانشبنیان در این صنعت را در اختیار خواهیم گرفت که این گام، شرایط خوبی برای شرکت ها و اشتغال برای فارغالتحصیلان این حوزه فراهم می کند.
دکتر مختاری با اشاره به پیشینه ۱۱۱ ساله فعالیتهای نفتی در استان خوزستان گفت: براساس این تفاهمنامه، توان پارکهای علم و فناوری تجمیع میشود تا فعالیتها و پروژههای بزرگتری برای صنعت نفت اجرا شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان ادامه داد: ۱۰۰ درصد تجهیزات و فناوریهایی که در این مدت در کشور تولید شده بعد از انقلاب و مربوط به پس از جنگ تحمیلی است.
دکتر مختاری خود باوری را مهمترین ویژگی موثر در این روند خواند و از فعالیت ۶۰۰ سازنده تجهیزات نفتی در سطح کشور خبر داد.
وی با اشاره به اینکه فروش تجهیزات و فناوری در صنعت نفت میتواند در کنار فروش فراوردههای نفتی نیز درآمدزا باشد، گفت: صادرات خدمات فناوری نیز برای کشور ارزآوری خواهد داشت.
دهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات ساخت داخل صنعت نفت و حفاری از یکم تا چهارم آذرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی خوزستان برپا شده است.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷
جدیدترین اخبار

سومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
