عمومی | پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

موفقیت عضو هیئت علمی و انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جشنواره دهخدا

این کتاب به یکی از مسائل بنیادین علوم انسانی در تفسیر متون، که معیار پذیری است؛ پرداخته است و به لحاظ ماهیت از جمله پژوهش های نظری بنیادی بوده که در خصوص مبانی تفسیر متون انجام گرفته و نگارنده در آن، ضمن تبیین و تحلیل اصول مشترک حاکم به تفسیر متون از جمله اعتبار تفسیر، تعیّن معنای متن، وابستگی معنای آن به پدیدآورنده، به بررسی و نقد مبانی، مستندات و پیامدهای رویکرد ذهنی گرا در تفسیر متون دینی به ویژه تفسیر قرآن کریم پرداخته است.

گفتنی است آیین اختتامیه چهارمین دوره انتخاب و معرفی «کتاب سال اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور» (جشنواره نشان دهخدا) عصر روز گذشته سه شنبه ۲۹ آبان، در تالار جابربن حیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

بنابر گزارش دبیرخانه این جشنواره، از میان ۹۳۳ اثر رسیده به دبیرخانه، ۶۲ اثر طی سه مرحله داوری به مرحله نهایی راه یافته و در نهایت ۱۶ اثر برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شدند که ۳ اثر برگزیده و ۱۳ اثر شایسته تقدیر شدند.

آثار برگزیده در حوزه‌های ادبیات فارسی، مدیریت، روانشناسی و علوم تربیتی هستند و ۱۳ ا ثر دیگر که شایسته تقدیر هستند در حوزه تاریخ دو اثر، علوم اجتماعی دو اثر، علوم سیاسی یک اثر، فناوری اطلاعات و کتابداری یک اثر، مطالعات هنر یک اثر، علوم قرآنی یک اثر، فقه، اصول و حدیث یک اثر و  فلسفه و کلام سه اثر و یک اثر هم در حوزه مطالعات انقلاب اسلامی بوده است.

شایان ذکر است این جشنواره توسط انتشارات علمی و فرهنگی و با همکاری وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری و فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

همچنین انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بواسطه تولید و عرضه کتاب «معیار پذیری تفسیرقرآن؛ رهیافت ها و چالش ها» مورد تقدیر قرار گرفت.