عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

کانون های دانشجویی باید عرصه ارتقای فعالیت های نوآورانه باشند

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه پیام نور، مهندس عسکری ظهر امروز سه شنبه درآیین افتتاح نشست دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور که به میزبانی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، تولید انسان فرهیخته را مهم ترین کارویژه کانون ها دانست و گفت: در شرایط کنونی که فرهنگ به فناوری گره خورده، کانون های فرهنگی باید از اهمیت فضاهای اجتماعی در جهت کارآفرینی، انتقال تجارب و تولید محتوای مناسب برای دانشجویان استفاده کنند.
وی به مشکلات اجتماعی موجود از قبیل ریزدگردها، آلودگی ها و مصرف بی رویه منابع اشاره کرد و گفت: کانون ها و مجامع تخصصی دانشجویی می توانند بر چالش های محوری متمرکز شوند و از طریق هم افزایی کمک حال دولت باشند.
مهندس عسکری با بیان اینکه جامعه و دانشگاه از یکدیگر جدا نیستند، گفت: کانون ها باید با افزایش مهارت ها ضمن تعامل با سازمان ها و نهادهای دیگر، در فعالیت های گروهی با آنها مشارکت کنند تا در فردای پس از دانش آموختگی بتوانند از این مهارت های خود در زمینه مذاکره، مدیریت منابع و تعامل گسترده بهره مند شوند.
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بر لزوم شناسایی دانشجویان مستعد و ترغیب آنها به فعالیت در کانون ها تاکید کرد و گفت: با اصلاح فرایند ها در کانون ها و ایجاد چرخه مثبت بین دانشگاه و جامعه می توانیم مجموعه کم نظیری را ایجاد کنیم که قادر به تولید انسان فرهیخته و آرمانی است.
ر.ب ۴۵/ ع.ع ۵۷