افتتاح مراکز نوآوری دانشگاه علم و صنعت ایران تا پایان سال
افتتاح مراکز نوآوری دانشگاه علم و صنعت ایران تا پایان سال
سالن ملک لوی دانشگاه علم و صنعت ایران امروز دوشنبه ۲۸ آبان ماه میزبان حدود ۷۰ شرکت دانش بنیان و مجموعه های صنعتی گروه های استارتاپی بود که با ارائه ۶۰۰ فرصت شغلی به جشنواره کار صدف آمده بودند تا از دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه و دانشگاه های دیگر برتر کشور برای همکاری دعوت کنند
.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در جریان بازدید از غرفه های این جشنواره از افتتاح مراکز نوآوری این دانشگاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تا پایان سال خبر داد و گفت: این مراکز در راستای حل مشکلات جدی کشور به دست دانشگاهیان ایجاد میشوند.
دکتر جبارعلی ذاکری با بیان اینکه برگزاری جشنواره کارصدف یکی از راهکارها برای پر کردن خلاءارتباطی بین دانشگاه و صنعت است، اظهار کرد: رسالت دانشگاهها صرفاً آموزش و پژوهش نیست و دانشگاههای سطح یک کشور به سمت توسعه نوآوری و فناوری گام برداشتهاند.
وی ضمن اشاره به حرکت دانشگاهها به سمت الگوی نسل سوم یا نسل چهارم، ابراز امیدواری کرد که جنب و جوش دانشجویی، آشنایی دانشجویان با ساز و کار شرکتها و جذب آنها به بازار کار محقق شود.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اعلام اینکه در جشنواره کار صدف، نوآوری شرکتها را دستمایه برای کارآفرینی دانشجویان قرار میدهیم، اضافه کرد: اینجا جایی است که هم دانشگاه بتواند توانمندی خود را به شرکتها ارائه کند و هم نیازهای شرکتهای فناوری موفق به دانشگاه اعلام شود.
ذاکری، فعالیتهای این چنینی را نوعی جریانسازی و فرهنگسازی توصیف کرد و ادامه داد: این فعالیتها یکشبه پاسخگو نبوده و باید در مجامع دانشگاهی جا بیفتد.
وی مهارتافزایی دانشجویان را مهم دانست و خاطرنشان کرد: باید اکوسیستمی را شکل دهیم که در آن تعامل اتفاق افتد و دانشگاه علم و صنعت نیز با حمایت جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته است مراکز نوآوری را در این راستا شکل دهد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به اینکه راهکار دیگر رفع مشکلات جدی کشور، ارتباط بیشتر اساتید با صنایع و سازمانهای اجرایی برای شناخت بیشتر مشکلات فنی، علمی و اجرایی است، افزود: آثار شرکتها در بلندمدت ظاهر خواهد شد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد: کشور از قالب تکیه بر درآمدهای نفتی خارج شده و از طریق حمایت از نخبگان بتواند بر مشکلات جدی خود فائق آید.
گفتنی است در این نمایشگاه که تا چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ادامه دارد، دهها دستاوردعلمی و فنی توسط شرکت های نوپا و مجموعه های فناوری داخل و خارج از دانشگاه علم و صنعت ایران به نمایش گذاشته می شود.
از جمله این محصولات می توان به نمونه بومی سرنگ اینفلیتور برای انجام عمل جراحی قلب باز، سیستم پیشرفته تولید کاشی های معرق، انواع محصولات بهداشتی و پزشکی تولید شده با سلولز استخراج شده از پسماندهای کشاورزی، مواد شیمیایی واسطه تحقیقاتی و کاربردی برای مراکز درمانی و پزشکی، حسگر آشکارساز دی ان ای و سلول های سرطانی، محصولات مورد استفاده در منازل هوشمند، اپلیکیشن های متنوع تخفیف یاب، خرید، گردش، بهینه سازی فرایند های شغلی، نرم افزارهای متنوع، سیستم های بهینه سازی مصرف در ناوگان های ریلی شهری و بین شهری و غیره اشاره کرد.