سرپرست مدیریت غذا و دارو: در شرایط حساس کنونی واحدهای تولیدی غذا و دارو در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارند.
در ابتدای جلسه دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، ضمن خوشامدگویی به تشریح اهداف تشکیل جلسه و نقش واحدهای تولیدی صنعت غذا در بهبود سلامتی غذایی جامعه پرداخت.
دکتر خرمی ادامه داد: در شرایط حساس کنونی واحدهای تولیدی در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار داشته و تولیدکنندگان با تلاش روزافزون و افزایش کیفیت تولید می توانند نقش به سزایی در بالندگی کشور داشته باشند.
وی افزود: سلامت غذایی جامعه اولین قدم در راه پیشگیری از انواع بیماری هاست فلذا تولیدکنندگان صنعت غذا باید حداکثر تلاش خود را در تولید مواد غذایی سالم و با کیفیت به کار گیرند که در این راستا سازمان غذا و دارو در کنار تولیدکنندگان قرار دارد.
در ادامه جلسه دکتر مقدس کیا سرپرست اداره نظارت بر فراورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی، به سوالات حضار در خصوص پروانه های بهداشتی، سامانه ttac ، مشکلات مسئولین فنی و... پاسخ داده و انتظارات مدیریت غذا و دارو را از واحدهای تحت نظارت بیان داشت.
در آخر جلسه از کارخانه های آرد اطهر، عرقیات شفانوش و خشکبار رزان مراغه بعنوان واحدهای تولیدی منتخب و از خانم مهندس کوزه چی و خانم مهندس هوشیار بعنوان مسئولین فنی منتخب، ضمن اهدای تندیس، تقدیر و تشکر بعمل آمد.
دکتر خرمی ادامه داد: در شرایط حساس کنونی واحدهای تولیدی در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار داشته و تولیدکنندگان با تلاش روزافزون و افزایش کیفیت تولید می توانند نقش به سزایی در بالندگی کشور داشته باشند.
وی افزود: سلامت غذایی جامعه اولین قدم در راه پیشگیری از انواع بیماری هاست فلذا تولیدکنندگان صنعت غذا باید حداکثر تلاش خود را در تولید مواد غذایی سالم و با کیفیت به کار گیرند که در این راستا سازمان غذا و دارو در کنار تولیدکنندگان قرار دارد.
در ادامه جلسه دکتر مقدس کیا سرپرست اداره نظارت بر فراورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی، به سوالات حضار در خصوص پروانه های بهداشتی، سامانه ttac ، مشکلات مسئولین فنی و... پاسخ داده و انتظارات مدیریت غذا و دارو را از واحدهای تحت نظارت بیان داشت.
در آخر جلسه از کارخانه های آرد اطهر، عرقیات شفانوش و خشکبار رزان مراغه بعنوان واحدهای تولیدی منتخب و از خانم مهندس کوزه چی و خانم مهندس هوشیار بعنوان مسئولین فنی منتخب، ضمن اهدای تندیس، تقدیر و تشکر بعمل آمد.