برای داشتن جامعه ای سالم همه سیاست گذاران و برنامه ریزان باید نگاهی سلامت محور داشته باشند
دکتر محمد حسین تقدیسی در حاشیه نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت در گفتگو با وب دا با بیان اینکه باید تمام زمینه های ارتقاء سواد سلامت مردم فراهم شود خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تنها سازمان متولی تامین سلامت نیست و برای دستیابی به تمامی ابعاد سلامتی باید همگان در کنار یکدیگر تلاش کنند.
وی تاکید کرد: زمانی می توانیم جامعه ای به معنای واقعی پیشرفته در حوزه سلامت داشته باشیم که تمام مسئولان در تصمیم گیری های خود سلامت را مورد توجه قرار دهند.
رییس انجمن آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران با اشاره به اینکه نمی توان تنها در بیان به مردم گفت که استرس نداشته باشند و یا نگران نباشند اظهار کرد: برای دستیابی به ارتقاء سلامت روانی، اجتماعی، اقتصادی و جسمانی باید مردم و سیاست گذاران رفتاری متقابل داشته باشند.
دکتر تقدیسی با بیان اینکه مردم شادکامی کافی ندارد و این شادی باید در بستر جامعه شکل بگیرد افزود: برای تحقق این مسئله از یک طرف باید به مردم آموزش داده شود تا تاب آوری افزایش یابد و از سوی دیگر مسئولان باید شرایط و زمینه را در جامعه فراهم کنند.
وی با بیان اینکه نباید نسبت به موضوع سلامت نگاهی جزیره ای داشت اظهار کرد: باید برای داشتن جامعه ای سالم نگاه جامع در تمامی حوزه ها داشته باشند.
رییس انجمن آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران با اشاره به اینکه میزان سواد سلامت در جامعه در فرایند شکل می گیرد تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده در سال های اخیر با وجود رشد رسانه های گروهی و فضای مجازی میزان سواد سلامت جامعه نه تنها رشد نکرده است بلکه دچار آفت هایی نیز شده است که این امر به دلیل گسترش اطلاعات نادرستی است که از طریق رسانه های مجازی ارائه می شود.
دکتر تقدیسی با بیان اینکه فضای مجازی و رسانه های گروهی به جای ارائه معیارهای درست، با ارائه اطلاعات نادرست سواد و آگاهی مردم را نیز دچار تزلزل کرده اند خاطر نشان کرد: بایدبرای افزایش سواد سلامت جامعه انسجام کافی در ارائه اطلاعات در این زمینه داشته باشیم.
{jcomments on}