مشارکت حداکثری دانشگاهیان در فعالیت های قرآنی، دغدغه اصلی نظام آموزش عالی کشوراست
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در آیین اختتامیه سیوسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که شامگاه امروز در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، دکتر غفاری با بیان اینکه این جشنواره حاصل کار یکساله مجموعه فرهنگی وزارت علوم و سایر دانشگاهها است، اظهار داشت: این جشنواره یکی از بادوامترین، مستمرترین، پرمخاطبترین و متنوعترین فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها به شمار میرود چراکه دغدغه اصلی نظام آموزش عالی کشور در این است که دانشجویان ورود بیشتری برای مشارکت در چنین برنامههایی داشته باشند.
دکتر غفاری با اشاره به حضور ۴ هزار کانون فرهنگی در دانشگاههای کشور خاطرنشان کرد: خوشبختانه فعالیت داوطلبانه دانشجویان در کانونهای قرآنی، دینی و فرهنگی دانشگاهها بسیار قابل توجه است به طوری که ۷۰ درصد کانونهای فرهنگی کشور در عرصه قرآنی فعال هستند.
وی گفت: در حال حاضر توسعه فضایل قرآنی و فرهنگ دینی در دانشگاهها دغدغه اصلی وزارت علوم به شمار میرود چراکه وجود نیروهای فکری قوی از هیات علمی و دانشجو در دانشگاهها ظرفیت قابل اعتنایی برای گرایش و فرهنگ سازی در عرصه فعالیتهای قرآنی به شمار میرود و ما تلاش میکنیم تمسک به فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها به روشهای مختلف اتفاق بیفتد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: آنچه که برای ما اهمیت دارد این است که آموزههای قرآنی فقط در سطح نظر و ایده بین دانشجویان باقی نماند، بلکه به نوعی این آموزهها به برنامههای عملی در زندگی دانشجویان تبدیل شود.
دکتر غفاری در پایان گفت: باید قدردان تلاش دانشگاههای مختلف در مجموعههای وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دفتر نهاد رهبری در دانشگاهها و واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی در برگزاری سیوسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور باشیم.
ر.ب ۴۵/ ع.ع ۵۷