عمومی | دانشگاه مازندران

برگزاری کافه کارآفرینی با حضور کارآفرینان موفق

به همت مرکز کارافرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران انجام می شود:

برگزاری کافه کارآفرینی با حضور کارآفرینان موفق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، هر ساله مقارن با هفته جهانی کارآفرینی، متولیان امر کارآفرینی در سراسر دنیا برنامه های مختلف و متنوعی را برای ترویج فرهنگ کارآفرینی اجرا می کنند . در راستای این حرکت جهانی، مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران اقدام به برگزاری رویداد کافه کارآفرینی در قالب چهار برنامه مختلف نموده است .

بدین مناسبت خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، گفت و گویی با دکتر جمال قاسمی مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه انجام داده که در ذیل مشاهده می کنید:

خبرنگار روابط عمومی: آقای دکتر لطفا بفرمایید کافه کارآفرینی بطور خلاصه یعنی چه؟

دکتر قاسمی: اگر بخواهم بطور ساده بیان کنم، کافه کارآفرینی یعنی انتقال مفاهیم آموزشی و انگیزشی در یک نشستی دوستانه. هدف در فضای کافه کارآفرینی این است که در نشست های صمیمی ارتباطات اجتماعی کارآفرینان با یکدیگر، با دولت، با سرمایه گذار و با دانشجویان شکل بگیرد. به عبارت دیگر هدف این است که این مراکز به عنوان پاتوقی برای مولفه های زیست بوم کارآفرینی تبدیل شود .

خبرنگار روابط عمومی: آقای دکتر می توانید بفرمایید منظورتان از زیست بوم کارآفرینی چیست؟

دکتر قاسمی: زیست‌بوم یا اکوسیستم کارآفرینی به محیطی اجتماعی و اقتصادی اشاره دارد که بر کارآفرینی در ابعاد محلی، منطقه‌ای یا جهانی تاثیر می‌گذارد. البته این موضوع بسیار جای بحث دارد که به نظرم از حوصله این مصاحبه خارج است .

خبرنگار روابط عمومی: آقای دکتر برگردیم به محور بحث، کمی در مورد چهار برنامه توضیح می دهید :

دکتر قاسمی: بله، حتما .

برنامه اول کافه کارآفرینی در خصوص دانشگاه های نسل سوم یا دانشگاه کارآفرین می باشد. در این دورهمی که قرار است انشاءالله با حضور اساتید برجسته کارآفرینی دانشگاه و حضور گرم دانشجویان عزیز برگزار شود، به این پرسش پاسخ داده می شود که مولفه های دانشگاه های نسل سوم چیست؟ از کجا باید شروع کنیم و موانع موجود کجاست؟

در برنامه دوم هدف این است که از تجربیات کارآفرینان موفق در گفتمان دوستانه بهره مند شویم. در این برنامه از مدیران عامل سه واحد صنعتی موفق استان دعوت کرده‌ایم تا انشاءالله در خدمت آنها باشیم .

در برنامه سوم با عنوان آشنایی با حمایت های دولت در شروع کسب و کار، سعی شده است تا با هماهنگی های لازم سه ارگان مهم و تاثیرگذار اداره کل تعاون، کار و رفاه استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و شرکت شهرک های صنعتی مازندران را در کنار هم در یک گفتمان دوستانه و صمیمی داشته باشیم. با توجه به اعلام آمادگی برای حضور موثر هر سه ارگان فوق برای این جلسه، انتظار این است که انشاءالله جلسه ای بسیار مفید داشته باشیم .

در این پنل تقریبا هر سوالی که در خصوص خدمات و حمایت های دولت در راه اندازی کسب و کار در ذهن شرکت کنندگان باشد، به نظرم قابل پاسخگویی خواهد بود. پرسش هایی از جمله : واگذاری زمین های صنعتی، صدور مجوزهای صنعتی، توسعه صنعتی، مشکلات پیش رو و راهکارها، تسهیلات صنعتی، سوالات پیرامون اصناف، امور بازرگانی داخلی و خارجی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت، قابل پاسخگویی خواهد بود .

همچنین سوالات در خصوص مشاغل خانگی، طرح تکاپو و ... توسط نمایندگان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قابل پاسخگویی خواهد بود .

مسئولین شرکت شهرک ها نیز به پرسش هایی در خصوص ایجاد و توسعه شهرک ها و نواحی صنعتی، تجهیز تکمیل زیرساخت ها در شهرک ها، برنامه های توسعه ای، برنامه های زیست محیطی و برنامه های حقوقی پاسخ خواهد داد .

اما در برنامه چهارم با عنوان بانوان کارآفرین هدف این است که نشست بانوان را با حضور تنی چند از بانوان موفق داشته باشیم. اینکه بانوان مستثنی نیستند و اگر این قصد و اراده در بانوان باشد، حتما موفق خواهند شد .

خبرنگار روابط عمومی: تشکر آقای دکتر، به عنوان سئوال پایانی، آیا مطلب ناگفته ی دیگری هم هست که بفرمایید؟

دکتر قاسمی: درخواست می کنم اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان محترم از برنامه های اعلامی با حضور گرم و موثرشان استقبال کنند. البته اگرچه از طرف مرکز کارآفرینی، دعوت نامه هایی را برای اعضای محترم هیات علمی برای برنامه های دوم و سوم ارسال شده است، اما به نظر اینجانب هرچهار برنامه می تواند جذابیت های خاص خودش را داشته باشد. نهایتا به ویژه از همکاران و دانشجویان خانم(بانوان) دانشگاه درخواست می کنم با حضورشان در برنامه چهارم، ضمن برگزاری هرچه باشکوه تر این برنامه، بر غنای آن بیفزایند .

روابط عمومی دانشگاه مازندران

امور رسانه های گروهی