عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد

کوه‌پیمایی پاییزی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد/ گزارش تصویری

دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در اردوی یک‌روزه مسیر چشمه جوزک به چشمه رندی را طی کردند

علیرضا بهمنش رئیس اداره تربیت‌بدنی واحد بجنورد و سرپرست گروه کوه‌پیمایی دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره فوق‌برنامه تربیت‌بدنی واحد بجنورد برنامه کوه‌پیمایی از محل چشمه جوزک به چشمه رندی با حضور ۳۰ نفر از دانشجویان واحد برگزار شد.

در اردوی یک‌روزه کوه‌پیمایی روستای جوزک، غلامرضا قافله باشیان کارمند حوزه دانش‌آموختگان و از کوهنوردان پیشکسوت استان و مهدی مودتی مسئول آموزش کوهنوردی و جنگل نوردی استان خراسان شمالی و مدرس رشته تربیت‌بدنی واحد بجنورد، فاطمه فرخی کارشناس و مدرس رشته تربیت‌بدنی و لادن لنگری مدیر روابط عمومی گروه را همراهی کردند.

روستای جوزک از زیباترین مسیرهای کوهنوردی خراسان شمالی است؛ چشمه‌های پرآب، تنوع فراوان گیاهی و جانوری و هوای مطبوع و دلپذیر از ویژگی‌های روستای جوزک است. روستای جوزک در ۶۸ کیلومتری شهرستان بجنورد واقع‌شده است.