عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دومین جلسه شورای معاونین بهداشتی برگزار شد



دومین جلسه معاونین حوزه بهداشت در تاریخ ۲۲/۸/۹۷ با حضور معاونین بهداشتی مراکز و شبکه‌ها در سالن جلسات معاونت بهداشت تشکیل گردید.
در این جلسه دکتر عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه، در رابطه با مصوبات هیئت امنا و لزوم اجرایی شدن آن، لزوم مدیریت خدمات ارائه شده توسط کارکنان، توضیحاتی بیان نمود و دکتر محمدی‌نیا معاون فنی معاونت بهداشت، به بررسی دستورجلسه و مصوبات شورای مدیران پرداخت.
سپس با توجه به اهمیت مرگ مادر، گزارش مرگ مادر و انتظارات در این خصوص توسط دکتر اهدایی‌وند مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و تغذیه معاونت بهداشت ارائه گردید.
در ادامه احمدی زاده مسوول روابط عمومی معاونت بهداشت، به ارائه گزارشی در خصوص نحوه قرارگیری عملکرد پرسنل در سامانه سیب در سایت معاونت بهداشت و مراکز و شبکه های تحت پوشش پرداخت.
در پایان گزارش اجرایی شدن حضور کارشناس بهداشت در مراکز، بازنگری مراکز نمونه و پایگاه‌های مرجع، گزارش به روزرسانی سایت مراکز/شبکه‌ها، نحوه گزارش گیری از سامانه سیب مراکز خدمات جامع سلامت توسط معاونین شبکه‌ها ارائه گردید.
انتهای پیام/