عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

برگزاری برنامه آموزشی با عنوان "راهنمای استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای "در مرکز بهداشت سمنان

برگزاری برنامه آموزشی با عنوان "راهنمای استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای "در مرکز بهداشت سمنان

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، برنامه آموزشی راهنمای استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه و با همکاری واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت سمنان برگزار و مهندس نجمدی کارشناس اداره نظارت برمواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه بابیان آخرین اطلاعات روز و مفید، آموزش های لازم را به این قشر از افراد ارائه داد.

مهم ترین عناوین آموزشی این مربی مدیریت مصرف نمک، چربی ها، تاکید بر تحرک بدنی، نکات مهم در خرید مواد غذایی و رویت نشانگرهای تغذیه ای با توجه به وضعیت سلامت و بیماری فرد، تاکید بر اهمیت سبزیجات در سفره غذایی، اسیدهای چرب ترانس، روغن های اشباح و غیر اشباع بود.

لازم به ذکر است: رابطین و سفیران بهداشتی نقش مهمی را در تبادل اطلاعات و آموزش به مردم مناطق تحت پوشش دارند.