عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

شصت و پنجمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد

وبدا؛ سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از تشکیل شصت و پنجمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی این استان در نوزدهمین روز از آبان ماه جاری در استانداری خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی احمدی افزود: این جلسه با حضور دکتر نرگس رستمی رئیس اداره همکاری بین بخشی و عضو هیات علمی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، دکتر غلام رضا حیدری عضو هیات علمی و مشاور رئیس دبیرخانه و شورا و شیرین شیخی زاده کارشناس این دبیرخانه، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، ریاست دانشگاه و سایر اعضای کارگروه تشکیل شد.
وی تصریح کرد: در این جلسه ضمن ارائه برنامه جامع سلامت استان ، جمع بندی نظرات انجام و برنامه نهایی شد.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در برنامه جامع سلامت استان ۲۴ پروژه دیده شده و دورنمای سلامت استان و اهداف راهبردی در سال ۱۴۰۴ برای پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و مرگ های قابل اجتناب و زودرس مورد اشاره قرار گرفته اند.
وی، ارتقاء سلامت روانی اجتماعی عموم مردم و شاخص های عدالت در سلامت، کنترل رشد اختلالات روانی را از دیگر اهداف این برنامه عنوان کرد.
به گفته وی، دکتر خالدی فر ریاست دانشگاه در این جلسه خاطر نشان کرد: برنامه جامع سلامت استان پس از جمع بندی نظرات و ارسال آن به دبیرخانه و نهایی شدن، به تصویب رسیده و در جلسه شورای برنامه ریزی استان به تصویب و برای اجرا به دستگاه های اجرایی ابلاغ می گردد.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری افزود: دکتر رستمی نیز ضمن تقدیر از معاونت اجتماعی دانشگاه و کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بر لزوم تقویت مشارکت مردم در استقرار برنامه جامع سلامت تاکید و اظهار داشت: مبتنی بر شواهد بودن یکی از ویژگی های این برنامه است لذا امید است با اجرای این برنامه شاهد ارتقاء شاخص های سلامت بوده و از این پس برنامه مبنای تعیین کار کارگروه ساغ قرار بگیرد و پس از آن سایر مسائل به ترتیب اولویت در کارگروه طرح و پیگیری شود.
دکتر احمدی گفت: وی همچنین افزود: در کنار برنامه جامع سلامت چند برنامه و مصوبه شورای عالی سلامت در کل کشور در حال پیگیری است که در این برنامه ها سلامت محصولات غذایی مورد توجه قرار گرفته و چالش باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: دکتر رستمی گفت: طرح اصلاح ۸ محصول منتخب به تمامی استان ها ابلاغ شده است.
دکتر احمدی گفت: از دیگر مباحث مطرح شده توسط وی، کاهش مصرف نمک در نان های سنتی در کشور بود.