رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تکریم ارباب رجوع و برخورد شایسته با مراجعه کنندگان حوزه سلامت بسیار حائز اهمیت است
دکتر سعید کشمیری در نشست هماندیشی با مدیر، مسئولین و کارشناسان حراستهای تابعه این دانشگاه افزود: آموزشهای تخصصی و حرفهای برای نیروهای حفاظت فیزیکی بسیار ضروری بوده و باید تمام تلاش خود را برای کنترل تنشهای بوجود آمده در مراکز درمانی به کار ببندیم.
وی با اشاره به اینکه حراست پیشانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است تصریح کرد: آشنایی با شرح وظایف ذاتی برای رسیدن به اهداف مورد انتظار دانشگاه ضروری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: آشنا بودن به تکنیکهای کنترل خشم و برخورد مناسب با مراجعه کنندگان بسیار مهم بوده و در هر شرایطی باید شان مراجعه کنندگان حفظ شود.
لازم به ذکر است در این نشست مشکلات موجود در مراکز وابسته و شهرستانهای استان مطرح و توسط رییس دانشگاه، معاون توسعه، معاون بهداشتی و مدیر گزینش به مشکلات آنان پاسخ داده شد.
این نشست با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون توسعه، معاون بهداشتی، مدیر هسته گزینش، مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، مدیر و کارشناسان حراست ستاد و مسئولین حراستهای تابعه دانشگاه در دفتر مدیریت حراست برگزار شد.
انتهای پیام/ م.ف۱۰۲۴