عمومی | پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

برگزاری کارگاه آموزش میراث فرهنگی به مربیان فرهنگی کانون پرورش فکری استان تهران

.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، لیلا کفاش زاده، مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه مدرس این کارگاه ۱۲ ساعته با اعلام این خبر گفت: عناوینی همچون میراث فرهنگی چیست، انواع میراث فرهنگی( ملموس و ناملموس) ، جایگاه میراث فرهنگی در تعریف هویت ملی، ارائه های نمونه های موفق آموزش میراث فرهنگی به کودکان در موزه های داخل و خارج از کشور،آشنایی با اقوام و فرهنگ ها از جمله موضوعات مطرح شده این کارگاه بودند.
او اهمیت و راه های حفاظت از میراث فرهنگی، تبدیل آموزش میراث فرهنگی به ضرورت، روش های خلاق در حوزه میراث فرهنگی، نقش مربیان کانون در حفظ و پاسداشت میراث فرهنگی و معرفی کتاب های کودک در حوزه کودک و میراث فرهنگی را از دیگر موضوعات مطرح شده در این کارگاه اعلام کرد.
او افزود: در بخش دیگری از کارگاه نمونه هایی از هنر جویان به صورت کار عملی با موضوعات مطرح شده ارائه شد که الهه حریریان از موزه عروسک و فرهنگ و برنامه ریز گروه راز گردونه و پریسا شجاعی کارشناس دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه بخش کارگاهی را به عهده داشتند.
او با اشاره به بازدید تخصصی از سالن پیش از تاریخ با هماهنگی موزه ملی ایران در روز دوم کارگاه، آن را تکمیل کننده خوبی برای ارائه آموزش های ارائه شده دانست.
او با بیان این نکته که مربیان فرهنگی کانون به علت تجربه و سالها کار با کودک یکی از بهترین گزینه ها برای آموزش میراث فرهنگی به کودکان به شمار می آیند، گفت: شناخت آنها از سویه های گوناگون فرهنگ و نیز تجربه کار با مخاطب کودک دو عامل مهم در این زمینه هستند.
او افزود: مربیان کانون به خوبی از نیاز ها و قابلیت های کودکان  آگاه بوده و با برقراری تعامل بیشتر با موزه ها و میراث فرهنگی می توان آموزش های فرهنگی را در کانون به شکل دقیق تر و بهتری سمت و سو داد.
او اظهار داشت: با برقراری این تعامل موزه داران نیز می توانند از هنر قصه گویی و ساخت کار دستی و چگونگی برخورد و کار با کودک مربیان کانون پرورش فکری در راهنمایی موزه برای کودکان  بهره گیرند.
گفتنی است، بخش اول این برنامه درروز های ۲۰ و ۲۱ آبان برگزار شد  و بخش بعدی در روز های ۲۶ و ۲۷ آبان در مرکز شماره ۴۳  کانون پرورش فکری خواهد بود.