معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سامانه یکپارچه سیب باعث افزایش کیفیت ارائه خدمات و کاهش سردرگمی بیماران میشود
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، دکتر معصومه اسماعیلی در حضور هیات بازدیدکننده از وزارت بهداشت افزود: نظام ارجاع نوعی شیوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی است که طبق یک سلسلهمراتب بهصورت الکترونیک از سطح یک به سطح ۲ و ۳ نظام سلامت اجرایی میشود.
وی اضافه داشت: نقش پزشک خانواده در کاهش احساس ناراحتی بیماران در راستای تشخیص و درمان بهموقع و همچنین ارجاع به متخصص از اهمیت والایی برخوردار بوده و نقش نگهبانی از نظام ارائه خدمات سلامت و مدیریت صحیح این خدمات را دارد.
دکتر معصومه اسماعیلی افزود: با توجه به جایگاه نظام ارجاع در نظام ارائه خدمات و تلاش برای رفع مشکلات بیماران با ثبت این خدمات در سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) و ارجاع آن به سطوح بالاتر کمک بسیار شایانی در کنترل و ارائه خدمات بهموقع و صحیح به بیماران خواهد داشت.
وی این بازدید را جهت تایید آمادگی دانشگاه علوم پزشکی جهت اجرای هرچه بهتر این برنامه دانست و اضافه داشت: استان بوشهر در حوزه اجرایی نمودن نظام ارجاع سیستم یکپارچه سیب جزو استانهای پیشرو و در بین ۱۰ استان برتر خواند که قرار است بعد از مشخص شدن نقاط ضعف و قوت این طرح، برای اجرا در کل کشور تصمیمگیری شود، همچنین در مرحله اول نظام ارجاع پس از اجرایی شدن در شهرستان بوشهر، در فازهای بعد باقی شهرستانها به این طرح اضافه خواهند شد.
دکتر اسماعیلی عنوان داشت: با راهاندازی این سامانه که در راستای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در قالب برنامهها و پروژههای تحول نظام سلامت اجرا میشود، تمام اطلاعات مربوط به خانوارها، نوع خدمات بهداشتی درمانی موردنیاز در مراکز و پایگاههای سلامت جامعه و خانههای بهداشت در این سامانه وارد و ثبت میشود و تمامی پوشههای خانوار و دفاتر مربوط به خدمات و برنامههای بهداشتی درمانی جمعآوری خواهد شد و تمام ثبتها از شیوه کاغذی به الکترونیکی تبدیل میشود و دسترسی به اطلاعات بیماران با سهولت و دقت بیشتری انجام خواهد گرفت.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر نیز گفت: در راستای اجرایی نمودن نظام ارجاع و کنترل ارجاع به سطح دو، بازدیدی از مرکز خدمات جامع سلامت شهری چغادک و کلینیک تخصصی ملت با حضور هیاتی از وزارت بهداشت و درمان و نظام پزشکی صورت گرفت.
مهندس حسن فخرایی ضمن تشکر از حضور این هیات و معاون اجرایی مرکز بهداشت استان اظهار داشت: دقت و صحت ثبت فعالیتها در سامانه الکترونیک توسط ارایهدهندگان خدمت و لزوم ارج نهادن به اربابرجوع لازم و ضروری است و میبایست با افزایش کیفیت ارایه خدمات موجب کاهش سردرگمی بیماران شد.
انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰