کنفراس ها | سیویلیکا

مقالات فصلنامه کنترل کیفیت مخاطرات مواد غذایی، دوره ۵، شماره ۲ منتشر شد

مجموعه مقالات فصلنامه کنترل کیفیت مخاطرات مواد غذایی، دوره ۵، شماره ۲ که در سال ۱۳۹۷ منتشر شده بود با تعداد ۹ مقاله در پایگاه سیویلیکا (CIVILICA.com) نمایه سازی و منتشر شد.

فصلنامه کنترل کیفیت مخاطرات مواد غذایی (Journal of Food Quality and Hazards Control) یک نشریه علمی-پژوهشی است که توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به صورت فصلی به زبان انگلیسی از سال ۱۳۹۳ در یزد-ایران منتشر می شود.

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۵، شماره ۲ این ژورنال به صورت زیر می باشد:
۱. Increased Health Impact of Aflatoxins Due to Climate Change: Prospective Risk Management Strategies
۲. Indian Youth Should Be Trained Regarding Traditional Foods of the Country
۳. In Vitro Antimicrobial Activities of Various Essential Oils Against Pathogenic and Spoilage Microorganisms
۴. Characterization of Phenolic Profile and Antioxidant Potential of Some Algerian Olive Oils Cultivars
۵. Effects of Spray-Drying, Freeze-Drying and Pasteurization on Microbiological Quality and IgG Level of Bovine Colostrum
۶. Antibacterial and Antioxidant Potential of Essential Oils of Five Spices
۷. Prevalence of sea, seb, tsst, and mecA Genes in Staphylococcus aureus Isolated from Shrimps Sold in Seafood Retailers in Tehran, Iran
۸. Quality Assessment of Wheat Bread Baked in Bahir Dar City, Ethiopia