نشست هم اندیشی روسا، معاونین و مدیران غذا و دارو قطب هفت کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از برگزاری دومین نشست هم اندیشی معاونین و مدیران غذا و دارو قطب هفت کشور در سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد باقر ملکپور افزود: این نشست با حضور روسای دانشگاه های قطب هفت کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی، اصفهان، کاشان، یزد و شهرکرد و دکتر غلامرضا اصغری معاون محترم وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در پانزدهمین روز از آبان ماه ۹۷ در سالن جنبی ابن سینا مجتمع رحمتیه برگزار شد.
وی تصریح کرد: این نشست با محوریت بررسی مشکلات و چالش های معاونت های غذا و داروی منطقه هفت کشور و بیان نقطه نظرات و پیشنهادات شرکت کنندگان برگزار شد.
به گفته وی، همچنین در این نشست گزارش اقدامات انجام شده در شش ماهه اول سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سوی معاون غذا و داروی این دانشگاه ارائه و با پس از تشکیل کارگروه های مدیریتی، جمع بندی مباحث ارائه شده صورت گرفت.
دکتر ملکپور گفت: دکتر خالدی فر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ابتدای این نشست ضمن خیر مقدم به بیان اهداف نشست پرداخت و اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این نشست ها و تبادل نظر و هم اندیشی دست اندرکاران و صاحب نظران در حوزه تامین غذا و دارو شاهد کاهش چالش های این حوزه باشیم.
وی افزود: دکتر اصغری نیز در این نشست با بیان اینکه استراتژی دشمن بر نارضیتی ، ایجاد محدودیت و گرفتاری برای مردم است اظهار داشت: باید تلاش کنیم بر خلاف این استراتژی عمل و همچنان خدمات حوزه سلامت را ارتقاء دهیم.
وی تصریح کرد: معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو همچنین بر تداوم اجرای برنامه تحول نظام سلامت با قوت بیشتر تاکید کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: وی همچنین به تامین دارو و تجهیزات درمانگاه ها و کلینیک های بخش دولتی و خصوصی تاکید و اظهار داشت: طی دو ماه اخیر ستاد ویژه مقابله با تحریم ها در وزارتخانه تشکیل و هر شنبه با تشکیل جلسه مباحث مرتبط با تحریم ها و تاثیر آن بر تامین دارو و تجهیزات پزشکی بررسی و چاره اندیشی می شود.
دکتر ملکپور گفت: وی همچنین خاطر نشان کرد: خوشبختانه ۹۷ درصد از داورهای مورد نیاز در کشور تولید می شود و با توجه به اینکه هنوز بیش از ۷۰ درصد تجهیزات پزشکی وارداتی است باید بر توان تولید داخلی تکیه و آن را تقویت کرد.
به گفته وی، دکتر اصغری اولویت آینده کشور را تقویت صنعت و تولید داخل در شرایط تحریم و کاهش عوارض تحریم ها دانست.
وی افزود: همچنین رئیس سازمان غذا و دارو، تامین دارو و تجهیزات و مدیریت هزینه ها را از اولویت های حوزه سلامت در شرایط کنونی کشور دانست.
معاون غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: دکتر طاهره چنگیز سرپرست قطب ۷ کشور و رئیس دانشگاه اصفهان نیز در این نشست اقدام بیمه ها بویژه بیمه سلامت برای پرداخت بخشی از بدهی های دانشگاه های علوم پزشکی، را موجب گشایش در امور دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: اقدامات خوبی در مناطق در راستای نظارت، تشکیل کمیته های مختلف برای مدیریت مصرف، خرید و سامان دهی انبار ها و خرید بر حسب نیاز و پیش بینی موارد ضروری صورت گرفت است.
دکتر ملکپور گفت: دکتر چنگیز این اقدامات و تداوم این گونه اقدامات را از دستاوردهای تحریم های اخیر دانست و افزود: از فرصت تحریم ها می توان برای اصلاح سیستم موجود استفاده کرد.