عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید مهارت‌های زندگی را به دانش آموزان آموخت

مهندس ماریا خویش دوست افزود: یکی از خدمات واحد سلامت روان، آموزش مهارت زندگی به دانش آموزان، به‌ویژه مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم می‌باشد.
وی تصریح کرد: کودکان و نوجوان از گروه‌های هدف ما در این برنامه می‌باشند و این گروه جهت افزایش توانایی‌های روانی – اجتماعی برای مقابله با کشمکش‌های زندگی و سازگاری موثر آموزش می‌بینند.
مهندس خویش دوست اظهار داشت: کارشناسان سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، با شروع سال تحصیلی آموزش‌های خود در را زمینه کسب مهارت‌های اساسی خودآگاهی، توانایی برقراری روابط بین فردی مثبت و توانایی مقابله با هیجانات منفی و استرس آموزش را به دانش آموزان ارائه می‌کنند.
وی تاکید کرد: نقش آموزش‌وپرورش در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر است تا با ایجاد فضایی شاد و افزایش مداخلات بهنگام برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، دانش آموزان احساس ارزشمندتری داشته باشند.
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت دشتستان نیز اظهار کرد: دانش آموزان با یادگیری این مهارت‌ها، آمادگی لازم برای مقابله با مسائل زندگی به‌طور موثرتری کسب و توانمند می‌شوند و از نگاه دیگر، آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان، ارزش‌ها و نگرش‌ها را به توانایی‌های بالفعل تبدیل کند.
فاطمه مددی نتایج برنامه آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان را، تغییر نگرش، کسب مهارت‌ها و رشد توانائی‌ها، تغییر در تمایلات رفتاری، رشد عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس و سایر شاخص‌های بهداشت روانی بیان کرد.
گفتنی است، آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان در مدارس شهرستان، طبق برنامه زمان‌بندی‌شده و بیشتر در مناطقی که دسترسی کمتری به کارشناس سلامت روان دارند، اجرایی شده است.
انتهای پیام/ س.غ۳۰۳۰