عمومی | فراخوان های علمی و پژوهشی

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ۵ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور( callforpapers.ir )، از مهندسین و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد جهت ارسال مقالات کامل خود با توجه به بیست و پنجمین دوره کنگره اقدام نمایند.

از محورهای اصلی کنگره بدین موارد می توان اشاره کرد:

[اطلاعات کامل کنگره]