دومین مجمع عمومی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه
دومین مجمع عمومی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه روز پنجشنبه ۳آبان ماه۹۷ با حضور جمعی از دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن ها در تالار وحدت دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از روابط عمومی انجمنهای علمی دانشجویی، آقای رشیدزاده؛ رئیس اداره انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه، در ابتدا گزارشی از فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی ارائه داد و خواستار ایجاد وحدت بیشتر در کارها و همکاری با کارگروهای شکل گرفته در اداره شد و همچنین دبیران را به سمت فعالیت های جدید، خلاقانه و هدفمند جهت پیشبرد بهتر کارها دعوت کرد.
دکتر بصیری؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، توسعه و ترویج اخلاق علمی در دانشگاهها، روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد، بهره مندی از توانایی ها و خلاقیت دانشجویان در تحقق توسعه علمی را از اهداف متعالی انجمنهای علمی دانشجویی دانست و خواستار انجام بهتر رسالت کار و فعالیت هدفمند و سودمند دبیران و اعضای شورای مرکزی شد.
دکتر بصیری، انجمن های علمی را بهترین جمع دانشجویی دانست و خطاب به دانشجویان گفت: شما دانشجویان باید چراغ این مملکت و دانش کشور را برافروخته نگاه دارید و چرخ ها را بچرخانید.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، خاطر نشان کرد: بیش از ۴ دهه از انقلاب اسلامی و تحولات فرهنگی، اجتماعی می گذرد که در این مسیر فراز و نشیب های فراوان داشته ایم، اما در حوزه علم و فنّاوری در این دو دهه اخیر اهتمام بیشتری شده و نسبت به جایگاه نخبگان و حمایت آنها قدمهایی برداشته شده است.
وی شرط اساسی توسعه کشور را استحکام زیربنای علمی آن کشور دانست و گفت: این استحکام زیربنای علمی، تقویت خودباوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی را به همراه خواهد داشت.
دکتر بصیری با اشاره به فراهم آوردن بستر علمی مناسب در کشور گفت: باید مدنیت را با شریعت، اخلاق را با عقلانیت، حقیقت را با مصلحت، آزادی با عدالت و عرفان را با واقعیت همراه کنیم.
وی دانشگاهها را به عنوان محیط امن در تربیت نسل جوان متفکر و کانون نشاط و دانایی و پرورنده مردان و زنانی دانست که باید در آینده چراغ علمی، اجرایی، اقتصادی، صنعتی، سیاسی، مدیریتی و .. بچرخانند و ما باید چهره فردای جامعه کشور را در سیمای امروز دانشگاهها ببینیم، برای این منظور ساز و کارهای فراوانی در کشور فراهم شده است که بیش از ۲۰۰ مرکز و سازمان نظیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دفتر جذب نخبگان، شورای پژوهشهای علمی کشور، انجمن آثار و مفاخرادبی، بنیاد ملی نخبگان، انجمنهای علمی و ... به این کارها می پردازند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، گفت: هرعاملی که انجمن ها را از اهدافشان دور میکند باید شناسایی و محدود شود و تمام توان خود را در پیشبرد این اهداف به کار گیرند و شوراها و دبیران انجمنها، اتحادیهها و استادان مشاور نقش موثری جهت حرکت به سمت آئین نامهها و اهداف متعالی انجمنها ایفا میکند.
محمدحسام گوری؛ سرپرست شورای اجرایی انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه با اشاره به تاریخچه پیدایش انجمنهای علمی دانشگاه و معرفی کارگروههای هشتگانه اداره انجمنها و شورای اجرایی، حرکت در مسیر درست و متحدانه انجمنهای علمی را یکی از اهداف انجمنهای علمی دانشجویی دانست.
گفتنی است: در کارگاه تخصصی ماهیت کار گروهی انجمنهای علمی ماهیت انجمنهای علمی دانشجویی، اهمیت حضور انجمنهای علمی دانشجویی در دانشگاهها، اهداف انجمنهای علمی دانشجویی و توانمندیهای انجمنهای علمی دانشجویی مورد بحث و بررسی گروهی قرار گرفت.
لازم به ذکر است: در این مراسم آقای شهابی به عنوان کارشناس مسئول انجمنهای علمی معرفی شد و همچنین از برگزیدگان اعضای انجمنهای علمی دانشجویی عمران و آمار دانشگاه که در مسابقات ملی و جهانی موفق به کسب رتبه برتر شده اند تقدیر به عمل آمد.