برگزاری برنامه آموزشی اصلاح الگوی تغذیه ای با استفاده از نشانگرهای رنگی و آشنایی با برچسب گذاری محصولات تغییر ژنتیک یافته
برگزاری برنامه آموزشی اصلاح الگوی تغذیه ای با استفاده از نشانگرهای رنگی و آشنایی با برچسب گذاری محصولات تغییر ژنتیک یافته
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، داوطلبین و سفیران سلامت در برنامه آموزشی راهنمای استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای شرکت کردند.
این برنامه آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه و با همکاری واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت سمنان برگزار و مهندس نجمدی کارشناس اداره نظارت برمواد غذایی معاونت غذاوداروی دانشگاه بابیان آخرین اطلاعات روز و مفید ،آموزش های لازم را به این قشر از افراد ارائه داد.
مهم ترین عناوین آموزشی، مدیریت مصرف نمک، چربی ها، تاکید بر تحرک بدنی، نکات مهم در خرید مواد غذایی و رویت نشانگرهای تغذیه ای با توجه به وضعیت سلامت و بیماری فرد، تاکید بر اهمیت سبزیجات در سفره غذایی، اسیدهای چرب ترانس، روغن های اشباع و غیر اشباع و آشنایی با برچسب گذاری محصولات تغییر ژنتیک یافته، ارتباط بین چراغ راهنما و اصلاح الگوی تغذیه جامعه بود.
لازم به ذکر است: رابطین و سفیران بهداشتی نقش مهمی را در تبادل اطلاعات و آموزش به مردم مناطق تحت پوشش دارند.