عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و بومی - محلی در شهر دیباج

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و بومی - محلی در شهر دیباج

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، با تلاش پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت دیباج  جشنواره غذاهای سنتی با هدف ترویج غذاهای سالم، بومی و سنتی با حضور دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان، مهندس محمدی معاون بهداشتی، دکتر اکبریان کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه، تعدادی از کارشناسان واحدهای ستادی و اعضاء شورا و شهرداری شهر دیباج در این شهر برگزار شد.

این جشنواره که با استقبال پرشور بانوان این شهر روبه رو شد، شرکت کنندگان با استفاده از مواد اولیه سالم و دستور پخت صحیح و رعایت موازین بهداشتی در تمامی مراحل طبخ، غذاهای خود را ارائه کردند.

در ابتدای این جشنواره دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در خانواده، گفت : بانوان مسئولیت خطیر تغذیه سالم و بهداشتی در خانواده را بر عهده داشته و رعایت اصول صحیح در طبخ مواد غذایی نقش بسزایی در سلامت خانواده ها خواهد داشت.

در ادامه دکتر اکبریان کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان ضمن تشریح و اهداف برگزاری جشنواره های غذاهای سنتی و محلی، نکاتی کاربردی برای استفاده صحیح از تمامی گروه های غذایی و چگونگی پخت و پز مواد غذایی بیان نمود.

در پایان غذاها توسط حاضرین و داوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و به تعدادی از شرکت کنندگانی که در پخت غذاهای خود بیشترین معیارهای لازم را رعایت نموده بودند با اهداء جوایزی تقدیر شد.

در حاشیه این جشنواره با حضور مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان، اعضاء شورا و شهرداری شهر دیباج از مسئول و پرسنل شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت شهر دیباج تقدیر شد و در ادامه دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان با حضور در پروژه در حال ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهر دیباج از نزدیک مراحل آماده سازی این پروژه را مورد ارزیابی قرار داد.