برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه بانوان شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، هم زمان با فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران جشنواره غذای سالم در معاونت بهداشت دانشگاه توسط گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس برگزار شد.
دکتر علی رضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه ضمن حضور در این مراسم، بر اهمیت نقش تغذیه در حفظ سلامت افراد تاکید کرد. وی نام گذاری یکی از روزهای هفته سلامت بانوان را فرصتی برای تاکید بر اصلاح تغذیه خانواده از مزرعه تا سفره دانست.
دکتر مهرزاد ناصری، مدیرگروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج پخت غذاهای سالم در بین بانوان شاغل دانست.
پروانه حاجی مرادی کارشناس مسئول برنامه سلامت میانسالان در خصوص برگزاری برنامه یادشده خاطرنشان کرد که پخت غذاهای سالم می تواند یکی از راه های بهبود شیوه زندگی در میانسالان باشد.
در این مراسم به برگزیدگان اول تا سوم و سایر اعضای شرکت کننده جوایزی اهدا شد.
داوران این مسابقه دکتر سعید تاملی، دکتر علی نیک فرجام، دکتر نرگس نیک خوی، دکتر مهرزاد ناصری و عاطفه سادات صفوی بودند.
عکاس و خبر نگار: اسماعیل استاجی