نمایش دستاوردها و توانمندی های دریایی واحد تهران شمال در چهارمین جشنواره ملی دریا
نمایش دستاوردها و توانمندی های دریایی واحد تهران شمال در چهارمین جشنواره ملی دریا
باعنایت به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه کشور، توجه به دریا، توسعه دریایی و صنایع وابسته از جمله اهدافی است که می بایست متولیان امور مربوط به حوزه دریا به آن بپردازند. از اینرو، برنامه ریزی و آشنا ساختن اقشار علمی کشور همچون دانشجویان با دریا، یکی از اثرگذارترین اقداماتی است که می تواند زمینه ساز تامین نیروی انسانی خلاق و کارآمد برای آینده این صنعت مهم باشد.
از آنجا که واحد دانشگاهی تهران شمال در سایه توانمندی های موجود در سطح دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان "قطب برنامه علمی پدافند غیر عامل، علوم و فناوری های همگرا" برگزیده شده است تا به عنوان یک دانشگاه جامع و توانمند، بتواند به ماموریت دانشگاهی خود برای پرداختن به اولویت های موضوعی کشور، با تکیه بر دانش روز، توانمندی اعضای هیات علمی و زیر ساخت های موجود و تبدیل شدن به مرجعیت علمی، پاسخ دهد، لذا با این رویکرد، دومین نشست علمی این واحد دانشگاهی که چندی پیش با حضور روسا، معاونین دانشکده ها، اعضای هیات رئیسه و جمعی از پژوهشگران برگزار شد، دکتر خالدی، رئیس واحد تهران شمال از دستاورد مهمی خبر داد و این موضوع، موافقت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با واگذاری مسئولیت دو موضوع استراتژیک "توسعه دریا و فضای سایبری" به این واحد دانشگاهی بود که دکتر خالدی با توضیحات مبسوطی ضمن ارایه یک طرح علمی، مرزبانی زیستی با رویکرد پدافند غیر عامل، چالشها، اهداف، راهبردها و منظومه های موضوعات مرتبط را برای پژوهشگران واحد تشریح کرد.
مطابق ماموریت راهبردی واگذار شده به واحد تهران شمال و از آنجا که دانشکده علوم و فنون دریایی این واحد دانشگاهی یکی از قدیمی ترین مراکز علمی سطح کشور در زمینه دریا می باشد و توانسته است از زمان تاسیس، صدها دانش آموخته در گرایش های مختلف دریایی را تحویل مراکز علمی و تحقیقاتی نماید، به همراه هفت استان ساحلی کشور،حضور توانمندی و در خور شایسته ای در چهارمین جشنواره ملی دریا به عرصه نمایش گذارد و با ارایه دستاوردها و توانمندی های خود در این جشنواره، مهر تاییدی برای ماموریت واحد تهران شمال به عنوان "قطب برنامه علمی پدافند غیر عامل، علوم و فناوری های همگرا" بزند.
از آنجا که این نمایشگاه با هدف ترویج مباحث مرتبط با دریا، در بخش های طرح و دستاوردهای فناورانه دریایی کشور، شناورهای هوشمند، ربات های زیردریایی، ایده بازار دریایی همچنین توسعه شرکت های دانش بنیان و حمایت از طرح ها و دستاوردهای فناورانه دریایی برگزار شده بود، بسیار مورد توجه متخصصین امر قرار گرفت به طوری که بازدید امیردریادار، رستگاری معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان صنایع دریایی و دکتر پروین فرشچی، معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست، از غرفه واحد تهران شمال، در کانون توجه قرار گرفت.
با رویکرد جدیدی که واحد دانشگاهی تهران شمال در حوزه برنامه علمی پدافند غیر عامل، علوم و فناوری های همگرا اتخاذ نموده است، امیر دریادار رستگاری علاقه مندی خود را به همکاری های فی مابین سازمان صنایع دریایی و دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه واحد دانشگاهی تهران شمال در خصوص محصولات تولیدی اعلام کرد .
این درحالی است که برابر راهبرد کلان واحد تهران شمال برای تبدیل شدن به مرجعیت علمی و پاسخگویی به موضوعات اولویت دار کشور، ایجاد دفتر توسعه دریا در دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال به منظور هماهنگی و تدوین گزارشات یکپارچه دبیر خانه توسعه دریا با مسئولیت دکتر کامران لاری و دبیری دکتر ابوالقاسم شرایعی در دستور کار قرار گرفته است.
لازم به ذکر است اولین گردهمایی روسای واحد های ساحلی دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع توسعه دریا چندی پیش در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل گردید. اعضای این گردهمایی در نشست خود، بیانیه ای را برای چگونگی ادامه برنامه های علمی و نحوه همکاری واحد های ساحلی و واحد دانشگاهی تهران شمال گسترش توسعه دریا به تصویب رساندند.
شرح تصویر: دومین نشست علمی پژوهشگران و محققین واحد تهران شمال با حضور اعضای هیات رئیسه، روسا و معاونین دانشکده های تابعه
غرفه دستاوردها و توانمندی های دریایی واحد دانشگاهی تهران شمال در چهارمین جشنواره ملی دریا
بازدید امیر دریادار رستگاری معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان صنایع دریایی و سرکار خانم دکتر پروین فرشچی، معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست از غرفه واحد تهران شمال