بررسی وضعیت تولید لیموترش در کشور توسط عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در رادیو اقتصاد
بررسی وضعیت تولید لیموترش در کشورتوسط عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در رادیو اقتصاد
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، در روز جمعه ۴ آبان ۹۷ دکتر مالک قاسمی عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در برنامه شاخه های طلایی در رادیو اقتصاد با موضوع بررسی وضعیت تولید لیموترش در کشور شرکت نمودند.
در این برنامه دکتر قاسمی به میزان تولید و مصرف لیموترش در کشور، اقلیم مناسب تولید و مهمترین محدودیت های تولید لیموترش اشاره کردند.
ایشان در قسمتی از مصاحبه تلفنی گفتند، لیمو ترش از گروه مرکبات است که شرایط گرم را می پسندد و به ترتیب در استان های فارس که بیشترین میزان تولید را دارد، هرمزگان، جنوب کرمان (جیرفت)، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوجستان، بوشهر و خوزستان تولید می شود. البته در استان های گیلان و مازندران هم به میزان کمی کشت و کار می شود.
میزان تولید مرکبات در دنیا ۱۲۱ میلیون تن می باشد که از این میزان ۵ میلیون تن آن مربوط به کشور ایران است و مقام هفتم تولید مرکبات در دنیا را به خود اختصاص داده است. و از این میزان ۱/۲ میلیون تن آن به تولید کلیه ارقام لیمو اعم از ترش و شیرین اختصاص دارد.
لازم به ذکر است برنامه شاخه های طلایی کاری از گروه کشاورزی، جمعه هر هفته ساعت ۹ صبح به مدت ۵۵ دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود.