ضرورت تدوین چهارچوبهای منشور اخلاقی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سلیمی در این نشست با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «در زمینه تبلیغ دین، موثرترین وسیلهای که میتواند دانشجو را دینی و علاقهمند به مبانی دینی بار بیاورد، همین نکتهها و اشارهها و کلمههایی است که یک استاد میتواند در کلاس با شاگردان خود در میان بگذارد؛ اشارهای از یک استاد، گاهی اوقات تاثیرات عمیقی در دل میگذارد»، اظهار داشت: کلام استادان میتواند نوع تفکر و رفتار دانشجو را متحول کند.
وی، بحث پیشگیری از تخلفات انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را بسیار مهم توصیف و تاکید کرد: با توجه به جایگاه استادان ضروری است بحث پیشگیری را مدنظر قرار دهیم؛ ارزش استادان میطلبد که تخلف اصلاً بروز نکند و برخی از تخلفات، مواردی است که بر اساس غفلت و کمتوجهی به وجود میآید.
به گفته وی هدایت و ارائه مشاوره، عدالت در رفتار، استفاده از روانشناسان و تدوین چهارچوبهای منشور اخلاقی در دانشگاه برای استادان و دانشجویان در راستای پیشگیری از هرگونه تخلف در دانشگاهها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور بسیار موثر است.
همچنین در پایان این نشست یک روزه، کارگاه آموزشی «آشنایی با فرآیند رسیدگی به تخلفات انتظامی و نحوه انشاء و صدور رای» نیز برای شرکتکنندگان برگزار شد.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷