برگزاری جلسه تقدیر و تشکر از مدیران و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
برگزاری جلسه تقدیر و تشکر از مدیران و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، در راستای اجرای برنامه های سراسری روز جهانی غذا، جلسه ای برای تقدیر از مدیران و مسئولین فنی برتر کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
در این جلسه دکتر زینعلی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در راستای اهمیت نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی سلامت مطالبی را ارائه نمود.
مهندس فامیلی مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی، نیز در خصوص روز جهانی غذا، اهمیت، تغییر و اصلاح الگوی تغذیه ای برای حفظ و ارتقاء سلامت مطالبی را ارائه کرد.
در پایان از مدیران و مسئولین فنی برتر کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تقدیر و تشکر به عمل آمد.