عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ورودی مهر ماه ۱۳۹۷ در جلسه معارفه برگزار شده توسط دانشکده پرستاری و مامایی شرکت کردند.

در این جلسه که در دو نوبت جداگانه و به تفکیک برای دانشجویان ارشد و دکتری تخصصی برگزار شد، هیات رئیسه دانشکده، رئیس مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری، مسئول تحصیلات تکمیلی دانشکده و کارشناس این حوزه به همراه دانشجویان جدیدالورود تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.

دکتر همامی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در جمع دانشجویان تحصیلات تکمیلی ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیقات روز افزون برای این عزیزان، انتظارات دانشکده و دانشگاه از دانشجویان تحصیلات تکمیلی را بر شمرد و بر نقش با اهمیت آنان در ارتقاء رتبه های علمی و پژوهشی دانشگاه و ایجاد انگیزه در دانشجویان مقاطع تحصیلی پائین تر تاکید نمود.

در ادامه این جلسات هر یک از معاونین آموزشی، پژوهشی، رئیس مرکز تحقیقات، مسئول تحصیلات تکمیلی و ... به معرفی حوزه مربوط خود پرداخته و به سوالات دانشجویان در این ارتباط پاسخ دادند.