انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو و اداره کل استاندارد استان کرمانشاه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اداره کل استاندارد استان کرمانشاه خبر داد.
دکتر قباد محمدی گفت: این تفاهم نامه در راستای دست یابی به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز و برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران از جمله برنامه ششم توسعه و بند ۲۴ سیاست های کلی اقتصادی مقاومتی، همکاری نهادهای علمی ، فناوری واجرایی در زمینه های علمی ، فنی ، آموزشی، پژوهشی ، فرهنگی و اجرایی ضروری منعقد شد.
وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه میتواند در پیشبرد اهداف توسعه ای کوتاه مدت و بلند مدت، نقش شایانی داشته باشد افزود: این تفاهم نامه ضمن تایید و رعایت مفاد تفاهم نامه منعقده فی ما بین سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ ۱۱تیر ماه سال ۹۳ منعقد گشته است.
دکتر محمدی خاطرنشان ساخت: این تفاهم نامه در راستای برنامه های مدون اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو و با هدف استفاده از ظرفیت ها و امکانات متقابل در جهت تدوین و تجدید نظر استاندارد، ارتقاء کیفیت تولیدات صنایع غذایی و بهداشتی استان، کمک به پیشبرد تامین سلامت و امنیت مصرف کنندگان، استفاده متقابل از امکانات و نتایج آزمایشگاهی ، پژوهشی و آموزشی ، حمایت از کلیه پژوهش های تولید محور و سلامت محور که بصورت همکاری های مشترک است منعقد شده است.
وی در پایان زمینه های همکاری منعقد شده در این تفاهم نامه را ۱- مشارکت در تعین، دیون و نشر استانداردهای ملی ۲ -مشارکت در تهیه و تدوین پیش نویس استانداردهای بین المللی ۳ - مشارکت در تشکیل و پیشرفت شورای استاندارد در استان ۴ - مشارکت در تهیه و تدوین پیش نویس استانداردهای کالا و خدمات دانش بنیان براساس تولیدات استان و استانداردهای کارخانه ای ۵ - برنامه ریزی و مدیریت جهت توسعه محصولات سالم و ارگانیک با همکاری سازمان جهاد کشاورزی ۶ - همکاری در زمینه ترویج فرهنگ استاندارد و رعایت الزامات سیب سلامت و چراغ راهنمای محصولات غذایی در بین آحاد جامعه از طریق رسانه ها ، چاپ و انتشار پملفت های آموزشی ۷ - برگزاری همایش ها ، دوره ها و سمینارهای آموزشی مشترک عنوان کرد.