کارگاه آموزشی اجرای برنامه مکمل یاری دانش آموزان در سال تحصیلی جدید برگزار شد
دکتر سلیمانی، معاون بهداشتی دانشکده، در این کارگاه گفت: از سال ۸۴ تامین و توزیع قرصهای آهن بین کلیه مدارس دخترانه راهنمایی و دبیرستان شروع و از سال ۹۴با اضافه شدن مکمل یاری با ویتامین د در کلیه مدارس دخترانه و پسرانه شهری و روستایی مقاطع دوره اول و دوم متوسطه ادامه یافته است.
وی ضمن تشریح برنامه بر اهمیت و نقش آموزش و نظارت در مصرف قرصها توسط کارکنان مدارس آموزش دیده تاکید نمود.
ایشان همجنین از همکاریهای مشترک براساس توافق نامه تقدیر و قدردانی نموده و اظهار امیدواری کرد در سال جاری نیز با توجه و همکاریهای مشترک شاهد ارتقای مصرف در بین دانش آموزان باشیم.
آقای اسلامی، رئیس اداره آموزش و پرورش مراغه، نیز بر استفاده از روش های موثر در آموزش دانش آموزان مطالب مبسوطی ارائه نمود و از آمادگی اداره متبوع خود برای اجرای کامل برنامه های مکمل یاری خبر داد.
خانم مرتضوی، کارشناس مسئول بهبودتغذیه، و خانم افکاری، کارشناس تغذیه مرکز شماره یک شهرک، مطالب آموزشی خود را در خصوص تغذیه و پایش رشد نوجوانان،اهمیت مکمل یاری با ویتامین د۳ و آهن ، تغذیه کارکنان، برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان ایران(ایران اکو) روزجهانی تخم مرغ و غذا ارائه نمودند.
درپایان این کارگاه آموزشی قرص های آهن و ویتامین د مدارس روستایی تحویل داده شد و مقرر شد مدارس شهری نیز با مراجعه به مراکز جامع سلامت از کارشناسان تغذیه ماهیانه جهت توزیع در بین دانش آموزان قرصهای مورد نیاز را تحویل بگیرند.
این برنامه پیرو توافقنامه مشترک بین اداره آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی در مدارس اجرا می شود.